Sâmbătă, 09 iulie 2011 la ora 16:00

Fiica Mea multiubită, înaintezi plină de încredere pentru că înțelegi mesajele Mele, dar uneori te oprești și simți chinul îndoielilor. Aceste îndoieli, apărute în acest stadiu al comunicării Mele, te pot nedumeri. Pentru că fiecare pas înapoi este un test al credinței tale, fiica Mea. Pentru că niciun om nu poate presupune că este tot timpul vrednic de Mine. Acceptă această suferință, fiica Mea, pentru că încercările te vor asalta încontinuu în această misiune. Ai încredere în Mine și abandonează-mi Mie permanent voința ta, ca să te pot ajuta și întări în această muncă.

Fiica Mea, în aceste timpuri există o mulțime de vizionari cu care comunic, cu ajutorul Mamei Mele, al Sfântului Arhanghel Mihail și Sfintei Treimi, dar sunt mai puțini decât crezi. Unii dintre apostoli sunt ascunși, munca lor este cunoscută doar de sfinții din Cer. Apoi sunt aceia pe care lumea în cele din urmă îi va recunoaște ca mesageri ai Mei. Tu ești unul din ei. Această Misiune nu va fi ușoară, fiica Mea, de aceea Eu permit să suferi eșecuri, încercări și greșeli. Doar atunci când te vei obișnui cu aceste evenimente vei deveni mai puternică, până când în cele din urmă nu te va mai deranja în niciun fel ce gândesc alții despre tine. Tu mergi alături de Mine, pas cu pas, în această misiune și nu trebuie să uiți asta niciodată.

Este important să faci astfel încât Cuvântul Meu să ajungă la cât mai multe sărmane suflete. Trebuie să faci cunoscut slujitorilor Mei sfințiți conținutul acestor mesaje, astfel încât ei să își pregătească turma încă înaintea Marelui Avertisment. Nu este important dacă Biserica validează sau nu aceste mesaje, pentru că timpul nu este de partea lor. Ei, slujitorii Mei sfințiți vor avea nevoie de mulți, mulți, ani ca să accepte mesajele Mele, așadar mergi mai departe.

Fiica Mea, vei avea mulți dușmani pentru Numele Meu. Acesta e un lucru pe care trebuie să-l accepți, deci nu permite acelor obstacole să îți stea în cale. Mesajele Mele convertesc deja multe mii de suflete pierdute. Este de o importanță vitală să-Mi fii ascultătoare tot timpul, pentru a putea salva și mai multe suflete.

Înțeleg că această Lucrare îți produce însingurare și teamă, dar nu uita că Eu îi aleg pe cei cu inima deschisă, care sunt destul de puternici ca să vestească Cuvântul Meu. Puterea pe care o vei primi te va ajuta să răspândești repede aceste mesaje către un public larg. Așadar te rog, nu te simți niciodată deznădăjduită. Pentru că deși te străduiești să simți bucurie în inima ta în timp ce porți Crucea Mea pe umeri, aceasta se întâmplă rareori. Tu vei suferi mereu în numele Meu și vei descoperi că va dura un timp, înainte ca întreaga forță a bucuriei să fie simțită.

Suferința ta salvează milioane de suflete, deci trebuie să fii recunoscătoare pentru asta. Toți sfinții lucrează alături de tine să te întărească și să te apere de satana, care va face tot ce poate să te oprească. Dar el nu va reuși niciodată aceasta, pentru că Mâna Tatălui Meu îi va lovi pe toți aceia care vor încerca să saboteze această lucrare a Mea de a salva cât de multe suflete pot cu ajutorul tău. Sprijină-te pe Mine și Eu voi face să progreseze această lucrare, astfel încât mesajele Mele vor fi auzite de milioane de credincioși și necredincioși din toate colțurile lumii.

Iubitul vostru învățător, Mântuitorul Omenirii, Isus Cristos