Duminică, 10 iulie 2011 la ora 12:10

Fiica Mea multiubită, pe acei copii pe care-i sperie mesajele Mele și pe cei care le consideră greu de acceptat îi rog să Mă asculte acum. Răutatea care crește tot mai mult în lume este cauzată de om, prin păcat. Aceasta nu mai poate continua. Vă rog nu vă temeți, pentru că teama nu va schimba acele planuri care sunt puse la cale de maleficul grup al Noii Ordini Mondiale. Copiii Mei, trebuie să conștientizați ce se întâmplă. Este foarte important ca fiecare să fie prevenit asupra acțiunilor acestui Grup și a planurilor lor sinistre pe care le-au creat ca să vă controleze.

Vă rog să acceptați Avertismentul

Marele Meu Avertisment, Marele Act al Milostivirii Mele, este Dar din dragoste atât de mare, așa că vă rog să îl primiți cu bucurie, deoarece el va avea ca rezultat multă convertire. Convertirea va fi atât de răspândită încât va crea un mare sentiment de iubire și pace atunci când toți copiii Mei vor fi smeriți prin acest mare eveniment. Atunci puterea va consta în numărul lor. Cu cât vor crede mai mulți oameni în Adevăr, cu atât mai slab va fi impactul Grupului Noii Ordini Mondiale.

Rugăciunea, și încă multă rugăciune, poate evita o mare parte din distrugerea pe care ei încearcă o producă. Deci vă rog, niciodată să nu uitați să vă rugați Sfântul Rozar și Rozarul Divinei Îndurări, pentru că ele, combinate, vor ajuta să se șteargă mare parte din răul ce e în așteptare. Acum mergeți și nu vă temeți. Așteptați cu entuziasm un nou început, o nouă pace din care răul va fi alungat pentru totdeauna.

Aceasta este promisiunea Mea către voi, copii.

Mântuitorul vostru iubitor, Isus Cristos