Miercuri, 13 iulie 2011 la ora 16:15

Fiica Mea multiubită, de câte ori Îmi întorci spatele îți este mai greu să Mă regăsești după aceea. Înțeleg că tu crezi că te-am pus în fața unor responsabilități dificile, însă vestirea Cuvântului Meu către lume este atât de importantă încât tu trebuie să Mă asculți așa cum ți-am cerut. Amintește-ți că Mi-ai oferit voința ta liberă, ceea ce a fost un dar minunat. Să onorezi acest dar nu este simplu pentru tine, pentru că, în cele din urmă ești doar un om. Încă o dată te chem să-Mi asculți rugămintea și să petreci timp mai mult în compania Mea.

Eu am nevoie ca tu să simți Iubirea Mea, nu doar acea iubire pe care o am pentru tine, ci și cea rezervată fiecăruia dintre copiii Mei de pe Pământ.

Vreau ca discipolii Mei să transmită în toată lumea cuvântul Meu de pace și armonie. Ei trebuie să acționeze peste tot în mod voluntar și trebuie să le amintească tuturor necesitatea promovării Mesajelor Mele de iubire. Rugați-i pe cântăreți, pe cei din mass media, personalitățile sau pe oricine a cărui voce este ascultată și respectată, să asculte cererea Mea. Luați potirul iubirii Mele. Beți din el, pentru că aceasta vă va aduce salvarea pe care o doriți atât de mult și nu doar în această lume, ci și în viața ce va urma. Spune aceasta tuturor celor care te urmează.

Cum vei face asta este la alegerea ta, pentru că toți cei care vor răspunde chemării Mele vor avea parte de harurile necesare pentru a face această Muncă Sfântă. Copii, țineți minte aceasta: cu cât vor fi mai mulți cei ce se vor ridica dintre voi să transmită Cuvântul Meu și să spună tuturor Adevărul, cu atât va fi mai ușor pentru copii Mei să treacă prin marea Pedeapsă și peste persecuția pusă la cale de Noua Ordine Mondială.

Mesajele Mele date omenirii trebuie ascultate și analizate, și trebuie acționat pentru a reaminti tuturor că trebuie să își deschidă mintea și să accepte existența lui Dumnezeu, Tatăl Cel Atotputernic și Sfânt, pentru că atunci când o vor face, va domni din nou pacea.

Pentru Jertfa Mea pe care am făcut-o pentru voi toți prin moartea Mea pe cruce, ascultați chemarea Mea și faceți tot ce puteți pentru ca cei pe care-i cunoașteți să înțeleagă că Eu sunt acela care vorbește lumii, tot așa cum pe vremuri a făcut-o Tatăl Meu prin profeți, înaintea vieții Mele pământești.

Fiți puternici. Fiți curajoși. Rugați-vă către Mine pentru îndrumare în timpul cruciadei voastre în Numele Meu și al Tatălui Meu Veșnic.

Isus Cristos, Regele Omenirii, Mântuitor și Salvator