Joi, 14 iulie 2011 la ora 14:30

Fiica Mea multiubită, nu trebuie să uiți niciodată că aceia care vorbesc în numele Meu vor fi batjocoriți, luați în derâdere și făcuți să pară caraghioși. Aceasta este crucea despre care îți vorbesc. Nu fii dezamăgită când se va întâmpla asta.

Mulți pun acum la îndoială Cuvântul Meu Sfânt. Unele sunt întrebări sincere, care izvorăsc din iubirea lor pentru Mine, în timp ce menirea altora este să facă astfel încât Cuvântul Meu să pară ridicol și lipsit de sens. Copiii Mei trebuie să înțeleagă că, deoarece nu mai este mult timp, comunicările Mele către tine vor fi din ce în ce mai dese. Deși Cuvântul Meu este pus la îndoială, bucură-te, pentru că tu știi că atunci când Eu comunic cu copiii Mei în acest mod, apar piedici.

Atunci vei ști că Eu sunt acela. Dacă, citind mesajele Mele, copiilor Mei le vin lacrimile, atunci să știe că acelea sunt lacrimile de convertire – un Dar pentru fiecare dintre voi în parte, prin puterea Duhului Sfânt.

Mulți dintre copiii Mei sunt nedumeriți, pentru că modul în care Cuvântul Meu este comunicat lumii răstoarnă rutina lor zilnică. Cuvântul Meu nu va aduce fericire tuturor sufletelor, pentru că uneori Adevărul poate fi înfricoșător. Dacă mai întâi se vor așeza și vor permite să le umplu sufletele cu pacea Mea, abandonându-se Voinței Mele Sfinte, atunci vor simți o adevărată mulțumire. Aveți încredere în Mine, copii. Nu Mă blocați. Ascultați cu atenție ceea ce vă spun și vă voi lua în călătoria Mea spre mântuirea veșnică.

Țineți minte că Dumnezeu Tatăl stăpânește peste Împărăția Sa, pe care nici un om nu o poate distruge. Orice încercare de acest fel va fi sortită eșecului. Deoarece păcătoșii continuă să Mă insulte pe Mine și pe Tatăl Meu Veșnic, mâna Lui stă gata să lovească fulgerător. Datorită Marelui Avertisment, El o reține până când se va realiza convertirea. Între timp, voi toți, cei care nu acceptați Adevărul, trebuie să știți că acum mai aveți doar puțin timp pentru a vă pregăti sufletele.

Rugați-vă pentru fiecare dintre voi, ca să poată fi salvate sufletele.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos, Regele Omenirii