Luni, 08 august 2011 la ora 19:45

Preaiubita Mea fiică, au trecut zile de când nu am mai comunicat cu tine. Asta a fost ca să îți dau șansa de a asculta sfatul preaiubitului Meu Tată, Dumnezeul Preaînalt, ca să te ajute să înțelegi rolul suferinței în a salva suflete.

Zilele acum devin mai scurte pe măsură ce timpul Marelui Avertisment se apropie. Totul este pregătit pentru ca Flăcările Iubirii Mele să cuprindă lumea ca pe un întreg. Îngerii, corurile din Rai, așteaptă acum ziua de Glorie când Mă voi întoarce să-i ofer omului ultima sa ocazie de a accepta Existența Mea și a Tatălui Meu Veșnic.

Copii, nu vă lăsați descurajați de zvonurile sau poveștile despre disperarea ce pândește omenirea. În schimb, uitați-vă la Mine acum și încredințați-Mi Mie temerile voastre. Omenirii îi va fi oferit un Dar atât de minunat. Nu doar că omul Mă va întâlni față în față, ci vor fi copleșiți de bucurie să își dea seama și să vadă Adevărul prezentat chiar în fața ochilor lor.

Aceasta va fi o zi mare în istorie, când speranța și iubirea vă va fi arătată vouă tuturor. Chiar și păcătoșii îndârjiți se vor pleca și vor vărsa lacrimi de căință. Acestea sunt vești bune, copii, căci toți pot fi salvați dacă abandonează mândria și ego-ul lor. Toți, prin propria voință liberă, trebuie să fie uniți ca să-Mi permită să intru în inimile lor, pentru a fi călăuziți către Lumină.

Multor păcătoși aflați în păcat de moarte, această Lumină le va arde ochii și sufletul. Va fi dureros. Dacă ar putea măcar îndura spaima de a vedea cum M-au ofensat, vor deveni puternici și se vor converti.

Așadar, copii ai armatei Mele, vă spun acum. Zâmbiți, căci va fi cel mai extraordinar eveniment din viața voastră, și iubirea voastră pentru Mine și Tatăl Meu Veșnic vă va inunda sufletele. Atât de multă iubire se va infiltra în mintea, trupul și sufletul vostru, încât veți fi reînnoiți în spirit pentru totdeauna. Rugați-vă acum pentru toți căci timpul este scurt. Lumea este pregătită acum pentru Marele Avertisment astfel încât toți vor fi gata pentru Marele Meu dar.

Continuați, copiii Mei, cu devoțiune, luna aceasta pentru Salvarea Sufletelor, căci până la sfârșitul lui august milioane de suflete vor fi salvate prin eforturile voastre.

Țineți minte, copii, Eu sunt prezent în fiecare zi a voastră. Privind. Îndrumând. Vă iubesc pe toți. Rămâneți fideli dorințelor Mele ca să salvați sufletele torturate.

Isus Cristos