Duminică, 04 septembrie 2011 la ora 21:50

Vizionara a primit acest mesaj după terminarea rozariului și după ce Maica Sfântă i-a apărut timp de 20 de minute într-o cameră privată de rugăciune.

Vin în numele Fiului Meu iubit, Isus Cristos. Eu sunt Mama Sfântă a Lui Dumnezeu.

Copila Mea, tu acum suferi pentru Fiul Meu și nici săptămâna trecută nu a fost ușoară pentru tine, deoarece a trebuit să lupți împotriva forțelor răului, ca să poți rămâne fidelă Fiului Meu. Am venit la tine în această seară ca să încerc să-ți explic de ce se întâmplă toate acestea. Ca suflet ispășitor, vei experimenta perioade de abandonare, când gândurile legate de Fiul Meu vor fi alungate din mintea ta. Atunci, încercând să-ți faci timp pentru rugăciune, vei observa că n-o poți face. După asta vei fi tulburată și din cauză că nu vei mai simți prezența Fiului Meu, vei suferi.

Să nu te necăjești din cauza asta, pentru că oricât de grea ar fi această formă de suferință, trebuie să o experimentezi, ca și suflet ispășitor.

Te rog să te rogi pentru curaj și pentru harurile necesare ca să accepți această nouă formă de suferință, care te va tulbura. Continuă să mergi zilnic la Sfânta Liturghie și să primești Sfânta Împărtășanie, orice s-ar întâmpla. Amăgitorul te va îndemna să întorci spatele acestei lucrări. În curând, din nou, vei permite ca îndoielile să-ți cuprindă sufletul.

Cere-le tuturor să se roage pentru tine, deoarece darul tău pentru Fiul Meu continuă salvarea sufletelor pretutindeni. Să nu uiți asta niciodată, oricât de dificilă este suferința ta.

Copila Mea, Eu voi comunica cu tine tot timpul, chiar și atunci când vei fi dezorientată, căci sunt Mama ta iubită. Eu voi fi tot timpul aici, ca să te apăr și să te conduc spre Fiul Meu, astfel ca dorințele Sale să fie respectate. Du-te cu iubire și pace.

Mama voastră iubită,  Regina Păcii