Marți, 04 octombrie 2011 la ora 15:30

Fiica Mea multiubită, noua Eră va deveni realitate, în viitorul apropiat. De Era Păcii se vor bucura toți discipolii Mei. Aceasta va fi o perioadă de iubire, fericire și pace. Nu va mai fi boală, durere, griji financiare, pentru că toate lucrurile de care veți avea nevoie le veți primi de la Mine. Voi, copiii mei, nu veți duce lipsă de nimic pentru că Eu vă voi îmbrățișa și vă voi hrăni în Noul Meu Paradis precum un părinte își hrănește pruncul. Așteptați-l cu bucurie. Acesta este scopul pentru care trebuie să vă străduiți.

Nu este de niciun folos să tărăgănați pregătirea pentru a putea intra în Noul Meu Paradis al Păcii, pentru că poate va fi prea târziu. Începeți chiar de astăzi să vă organizați, pentru că nu știți când se va întâmpla asta. De fapt, se va întâmpla atât de repede și de neașteptat încât voi, discipolii Mei, vă veți trezi acolo într-o clipă. De aceea trebuie să începeți să vă pregătiți sufletele acum, pentru că numai sufletele curate pot intra.

Timpul este foarte important. Aceasta, copiii Mei, este una dintre ultimele chemări ca să vă schimbați viața înainte de Avertisment. Pregătiți-vă în fiecare zi și aveți încredere în Cuvântul Meu Divin, pentru că acum vi se poruncește să dați curs rugăminții Mele de a salva suflete.

Era păcii nu este departe și vă îndemn să vă pregătiți familiile ca să fiți una în Împărăția Mea cea Nouă.

Mântuitorul vostru Divin, Isus Cristos