Sâmbătă, 15 octombrie 2011 la ora 19:00

Fiica Mea multiubită, cu cât mai mulți oameni vor auzi Cuvântul Meu, iubirea Mea va pătrunde în suflete lor când vor citi mesajele. Eu voi vorbi sufletelor lor și le voi trezi din amorțeală ca să se unească cu Mine și astfel să pot salva sufletele de pretutindeni. Puterea stă în numărul lor și ei Mă vor ajuta să realizez salvarea sufletelor la o scară grandioasă. Ținând cont de libertatea voinței pe care Tatăl Meu a dăruit-o oamenilor, nu-i pot forța să se convertească sau să se întoarcă la credința în Dumnezeu Tatăl. Aceasta va trebui să fie decizia fiecăruia. Rugăciunea va răspândi convertirea. Vă promit acest lucru. Gândiți-vă la darul pe care-l vor primi sufletele, când voi, copiii Mei, vă veți ruga pentru ele.

Nu cunoașteți puterea rugăciunii? Rugăciunea de mulțumire făcută în comun și înălțată către Tatăl, pentru ispășirea păcatelor, poate salva lumea. Așa de mare este puterea rugăciunii. Niciodată înainte nu v-am îndemnat atât de mult să vă rugați, căci rugăciunile trebuie să fie rostite de buzele voastre și să vină din generozitatea inimii voastre, pentru păcătoșii împătimiți de pretutindeni. Am nevoie de rugăciunile voastre. Fără ele nu pot scăpa aceste biete suflete, pentru că multe dintre ele sunt într-un astfel de întuneric, încât Marele Avertisment nu va avea prea mare efect asupra lor. Dragii Mei copii, multiubiți, care sunteți cu toții păcătoși și dintre care majoritatea fac tot ce le stă în putință ca să-Mi arate iubirea lor, nu vă dați seama cât de mult contez pe voi să-Mi fiți alături? Uniți-vă cu Mine în Inima Mea Preasfântă și cereți-Mi harul salvării fraților și surorilor voastre.

Eu voi salva milioane de suflete dacă vă veți dedica timp recitării Rozariului Divinei Milostiviri.

Acesta este timpul când rugăciunea Rozariului Divinei Milostiviri va fi cea mai eficientă. Fiți generoși în inimă, în minte, trup și suflet. Alungați orice îndoială! Permiteți-Mi Mie, Isus al vostru, să vă ridic și să vă aduc, pe voi și pe cei pentru care vă rugați, în Viața Mea Veșnică.

Iubitul vostru Mântuitor. Isus Cristos