Joi, 16 decembrie 2010 la ora 13:10

Copila Mea, scrie următoarele: crima, căreia îi cad victime cei nevinovați, este unul din cele mai mari păcate pe care un om le poate face împotriva fratelui său. Acesta este cel mai grav păcat al trupului, și Îmi cauzează o durere adâncă. Lipsa de respect pe care omenirea o are azi față de viața umană devine tot mai evidentă în lume.

Viața este un dar prețios de la Dumnezeu. Niciun om nu are dreptul să ia viața altuia. Nici un om nu are dreptul să ia viața unui copil, să întrerupă prima lui respirație în momentul nașterii. Această crimă este oribilă și de neiertat. Toate sufletele vin de la Tatăl Meu Veșnic și sunt create în momentul concepției. Copilași micuți, suflete inocente, sunt omorâți chiar de către cei trimiși să aibă grijă de ei – propriile lor mame, care sunt responsabile pentru că le refuză dreptul de a se naște.

De ce copiii Mei stau deoparte și nu fac nimic? În numele libertății, acești îngerași din Împărăția Tatălui Meu sunt luați de pe acest Pământ încă înainte ca timpul dăruit lor, ca și copii ai lui Dumnezeu, să fi avut loc. Nu înțeleg aceste femei că viața pe care ele pun atât de puțin preț, este a lui Dumnezeu? Acești copii suferă. Ei trăiesc chinuri îngrozitoare în timpul în care sunt omorâți, și fapta este justificată de către guvern, de către medici și de către familia mamei. Ei nu au nicio remușcare în sufletul lor?

Nu își dau seama că această faptă abominabilă nu este diferită de actul prin care un om omoară alt om? De fapt el este un păcat cu mult mai mare, pentru că acești copii sunt neajutorați.

Aceste femei trebuie să se roage pentru milostivire dacă sunt vinovate, sau să-Mi ceară le călăuzesc dacă se gândesc să facă un avort. În oricare caz vor fi judecate după faptele lor. Păcatul împotriva trupului este cel mai grav în Ochii Tatălui Meu. Nici o justificare pentru asasinarea unei alte ființe umane nu este acceptată de către Mine ori de către Tatăl Meu Veșnic.

Treziți-vă acum, copiii Mei, și înțelegeți că pentru stingerea unei vieți umane, făptașul ajunge în focul veșnic al iadului. Nu există întoarcere din acest abis, plin de demoni. Aceiași demoni care, prin lucrarea înșelătorului – satana – îi conving pe asasini că fac ceva corect. El le convinge în mod viclean pe mame, de exemplu, că iau „decizia corectă”. Folosind tot felul de tertipuri potrivite raționamentului uman, el face persoana să își justifice orice act, chiar dacă este greșit. El folosește minciuna că și criminalii au drepturile lor. Că trebuie să își vadă în primul rând propriul interes. În numele drepturilor umane, minciuna se concretizează, astfel încât drepturile mamei și libertatea ei de a își trăi viața după cum alege ea, trebuie să fie apreciate. Apoi această minciună o convinge pe ea că este corect și bine să își omoare copilul.

Vă rog să înțelegeți faptul că aceasta escaladare a genocidului în lume a fost dinainte profețită. Este unul din semnele care indică Timpurile de pe urmă.

Opriți-vă acum cu toții. Ascultați! Crima este o ofensă foarte serioasă. Dacă o faceți, nu veți fi salvați. Nu există cale de întoarcere. Căiți-vă, voi toți cei care ați săvârșit acest păcat teribil. Cereți iertare, acum. Eu, prin Milostivirea Mea voi auzi rugăciunile voastre. Puteți să fiți și chiar veți fi salvați, dacă vă pare rău cu adevărat pentru păcatul vostru îngrozitor. Eu voi asculta. Eu voi ierta. Dar timpul care trece nu este de partea voastră.

Credincioși, rugați-vă cu sârg pentru acești copii ai Mei pierduți și rătăciți, care au fost induși în eroare de către înșelător și de slujitorii lui în poziții de putere. Ei au nevoie de rugăciunile voastre, acum. Voi, toți, trebuie să apărați dreptul la viața umana, cu care mâna omului nu se poate juca, în nicio circumstanță.

Rugați- vă Mie, în fiecare zi. Oferiți toate suferințele pe care le aveți, pentru victimele nevinovate.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos