Vineri, 09 decembrie 2011 la ora 22:00

Preaiubita Mea fiică, cât de mult aș dori ca toți copiii Mei, mai ales cei care suferă în Europa din cauza asupririi, să se întoarcă la Tatăl Meu pentru ajutor.

Grupul cel rău, la care m-am referit mereu, este tot mai aproape în încercarea de a-i controla pe toți copiii Mei sărmani din această parte a lumii.

Ei, pioni nevinovați într-un plan nemilos, în care se intenționează să se introducă în lume o monedă universală cu scopul de a controla întreaga Europă – trebuie acum să se roage mult la Dumnezeu, Tatăl Atotputernic, pentru ajutor.

Niciodată, copii, să nu cedați persecuțiilor care sunt plănuite în spatele ușilor închise. Rugați-vă pentru ca să fie atenuate aceste circumstanțe. Chemați-L pe Dumnezeu Tatăl, în numele Meu, iubitul Lui Fiu, Isus Cristos, pentru a îndepărta această criză spunând:

Dumnezeule Tată, în numele iubitul Tău Fiu, Isus Cristos, te implor să oprești această nenorocire a controlării copiilor Tăi. Te rog să-i aperi pe toți copiii Tăi în aceste vremuri cumplite, ca toți să putem găsi pacea și demnitatea de a ne trăi viața, eliberați de Cel Rău. Amin

Fiica Mea, rugăciunea poate să aducă, și va aduce, sfârșitul acestor planuri sinistre.

Dumnezeu, Tatăl Veșnic, așa cum am spus, îi va pedepsi pe cei responsabili de acest complot al răului, dacă nu se vor întoarce la credința lor în Atotputernicul Creator.

Aveți încredere în Mine. Aveți încredere în Tatăl Veșnic și rugați-vă ca aceste persecuții să fie oprite înainte ca adevăratul plan de distrugere, controlare și vătămare al acelor suflete, să fie în cele din urmă revelat.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos

Mesajul contine

Rugăciune pentru a atenua persecuția care e pregătită în spatele ușilor închise
Rugăciunea (17) din Alte rugăciuni

Dumnezeule Tată, în numele iubitul Tău Fiu, Isus Cristos, te implor să oprești această nenorocire a controlării copiilor Tăi.

Te rog să-i aperi pe toți copiii Tăi în aceste vremuri cumplite, ca toți să... citește tot