Duminică, 25 decembrie 2011 la ora 18:00

Astăzi, fiica Mea, este sărbătoarea Nașterii Mele. Aceasta zi este o zi specială și în familiile voastre.

Nu uitați că și Sfânta Familie s-a născut în această zi. Această Familie Sfântă și astăzi are influență asupra oamenilor din toată lumea.

Întrucât toate sufletele de pe Pământ fac parte din Familia Tatălui Meu Veșnic, oamenii de pretutindeni trebuie să cinstească importanța familiei.

Numai prin intermediul familiei se naște adevărata dragoste. Deoarece multe familii din lume suferă dezbinare, supărare și despărțire, este important să se înțeleagă acest lucru.

Dacă nu ar exista familii pe Pământ, viața nu ar putea exista. Familia reprezintă tot ceea ce Tatăl Meu Veșnic dorește pentru copiii Săi pe Pământ.

Familiile, când sunt împreună, creează o dragoste intimă cunoscută numai în Cer. Distrugeți familia și veți distruge dragostea pură care există în fiecare suflet ce face parte din acea familie.

Satanei îi place să divizeze familiile. De ce? Deoarece el știe că acel nucleu al iubirii, esențial pentru creșterea spirituală a omenirii, va muri atunci când familia se dezbină.

Vă rog copii să vă rugați pentru unitatea familiilor. Rugați-vă pentru familii, ca să se roage împreună. Rugați-vă ca Satana să nu intre în căminul familiei voastre.

Nu uitați că faceți cu toții parte din familia Tatălui Meu și că trebuie să imitați această unitate pe Pământ, ori de câte ori este posibil. Știu că nu este întotdeauna așa, însă mereu trebuie să depuneți eforturi pentru unitatea familiei, pentru a păstra dragostea unuia față de altul.

Dacă nu aveți o familie pe Pământ, atunci vă aduc aminte că faceți parte din familia creată de Tatăl Meu. Străduiți-vă să vă alăturați familiei Tatălui Meu în Noua Eră de Pace.

Rugați-vă pentru harurile care vă sunt necesare, pentru a vă permite să găsiți căminul cuvenit vouă, în acest Nou Paradis, în care veți fi chemați să intrați la a Doua Mea Venire.

Iubitul vostru Isus, Mântuitorul omenirii