Vineri, 13 ianuarie 2012 la ora 08:00

Copila Mea, azi sunt foarte tristă. Sufăr foarte mult când Mă gândesc la acele biete suflete care vor muri în timpul Avertismentului.

Trebuie ceri rugăciune urgentă pentru acele suflete care-l supără pe Tatăl Meu. Comportamentul lor este urâciune în ochii Lui.

Vă rog, rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru acei copii ai întunericului, căci mulți dintre ei nu știu ce fac.

Răutatea lor Îl face pe Fiul Meu să plângă iar rănile I se deschid. E important să fie acoperite cât mai multe suflete de brațele Fiului Meu, la Îndurarea Sa Divină. Te rog, spune-le tuturor să se roage cu această rugăciune (19) a Cruciadei, către Mine, Mama Salvării, pentru ca acești sărmani copii să poată fi mântuiți.

Rugăciunea (19) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru tineri

Mamă a mântuirii, Te implor să Te rogi pentru îndurare față de sufletele tinerilor care se află într-o teribilă întunecime, ca ei să-L recunoască pe Fiul Tău iubit atunci când va veni să salveze întreaga omenire. Nu lăsa să se piardă pe drum niciun suflet. Nu lăsa nici măcar un suflet să respingă Marea Lui Milostivire. Mă rog, Măicuță, ca toți să se salveze și Te rog, acoperă cu mantia Ta sfântă toate acele suflete, pentru a avea parte de ocrotirea necesară împotriva celui rău. Amin.”

Copila mea, toate sufletele sunt importante pentru Fiul meu. Dar sufletele tinere în păcat de moarte sunt cele care îl rănesc cel mai tare.

Rugați-vă ca Lumina Milostivirii sale să strălucească prin întunericul mintii și sufletului lor. Rugați-vă ca ei să refuze viața îngrozitoare de vid și depravare pe care o duc acum. Rugați-vă ca ei să implore milostivirea, caci altfel nu vor primi niciodată harurile de care au nevoie ca să intre in Noul Paradis.

Ce pierdere vor fi acești tineri pentru voi ceilalți care veți accepta darul Avertismentului și veți intra în Noua eră a Paradisului de pe pământ. Dacă ei nu pot fi salvați, îi vor frânge Inima Fiului meu.

Maria, Mama voastră iubită, Regina Cerului, Mama Salvării

Mesajul contine

Pentru tineri
Rugăciunea (19) a Cruciadei de Rugăciune

Mamă a Mântuirii, Te implor să Te rogi pentru îndurare față de sufletele tinerilor care se află într-o teribilă întunecime, ca ei să-L recunoască pe Fiul Tău iubit atunci când va veni să salveze întreaga... citește tot