Vineri, 13 ianuarie 2012 la ora 08:15

Copila Mea, în curând va domni pacea pe pământ.

Vor fi tulburări și lupte, dar este nevoie de toate pentru a putea eradica pentru totdeauna răul de pe Pământ.

Mâna Tatălui Meu va cădea repede peste cei care ignoră Milostivirea Fiului Meu. După ce Adevărul le va fi revelat, nu le va mai tolera neascultarea.

Se va da un anumit timp acelora care, și după Marele Avertisment vor întoarce spatele Fiului Meu, pentru a simți căință, dar acesta nu va dura mult.

Rugați-vă pentru acele suflete care prin îndărătnicia lor își provoacă propria pierzanie.

Copila Mea, schimbările sunt în curs și multe se vor întâmpla repede. Copiii Mei, urmăriți cerul pentru primele semne al Milostivirii Fiului meu. Cei care sunteți smeriți și căiți în inimi nu veți avea de ce vă teme, pentru că acesta este timpul pe care l-ați așteptat.

Acele suflete care nu recunosc existența Fiului Meu vor fi surprinse și întristate când li se va arăta Adevărul în final.

Acele sărmane suflete chinuite care au jurat credință celui rău vor fi copleșite de durere, în timp ce alții se vor ascunde din fața Adevărului pentru că nu vor putea suporta Lumina.

Rugați-vă, pentru ca fiecare astfel de suflet să poată fi salvat în Ochii Fiului Meu, cu ajutorul rugăciunilor altora.

Convertirea va împiedica pedeapsa și va atenua planurile cele rele ale anticristului de a distruge omenirea.

Rugați-vă ca bătălia dintre Ceruri și cel rău să aibă rezultatul final ca fiecare copil al lui Dumnezeu să poată fi mântuit și cruțat de focurile iadului.

Mama voastră iubită, Regina trandafirilor, Mama Salvării