Vineri, 13 ianuarie 2012 la ora 21:35

Scumpa Mea fiică iubită, Milostivirea Mea Divină se va înfăptui și în fine va fi înțeleasă.

Razele Milostivirii Mele, care vor începe cu un cer de culoare roz, se vor revărsa peste pământ pentru a salva omenirea.

Nici măcar un singur suflet nu va fi exclus. Toți, – președinții, regii, reginele, prinții, săracii, celebritățile, cerșetorii, hoții, criminalii, ateii și credincioșii care cred în Dumnezeu Tatăl și în Mine, Fiul Său iubit – toți vor fi atinși de darul Meu.

Cei mândri se vor prosterna cu smerenie când își vor vedea păcatele grave așa cum apar ele în fața ochilor Mei.

Cei răi vor vedea lumina existenței Mele Divine și vor trebui să aleagă: ori vor accepta Iubirea și Îndurarea Mea, ori Mă vor lovi peste față. Oricum, fiecare copil al lui Dumnezeu va vedea razele Milostivirii Mele și le va fi greu să ignore această minune.

Acum vă cer tuturor să vă rugați ca Milostivirea Mea să fie salutată și primită, ca un om flămând care apucă pâinea vieții. Fără această pâine, va muri.

Există doar două căi. Ori veți veni cu Mine, Mântuitorul vostru Sfânt, ori veți privi în față flăcările iadului.

Eu rămân de-a pururi îndurător, dar veți avea la dispoziție atât de puțin timp după Marele Avertisment ca să vă căiți.

Mulți oameni de știință, și cei care aparțin de ceata satanei, vor fi folosiți ca să infirme public că această minune măreață s-a întâmplat. Rugați-vă pentru ei, ca această minciună să nu-i acapareze pe aceia cu suflete călduțe, care poate vor cădea în ispită și vor voi să-Mi întoarcă din nou spatele.

Pregătiți-vă, copii. Nu uitați că această intervenție din Ceruri este singura modalitate prin care Eu pot salva mare parte a omenirii.

Dacă Îndurarea Mea nu s-ar revărsa peste întreaga lume, doar foarte puține suflete ar putea intra în noul Paradis de pe Pământ.

Vă iubesc pe toți și vă îmbrățișez cu bucurie la pieptul Meu plin de Iubire și Îndurare.

Nu vă fie teamă, sufletele voastre se vor umple de Duhul Meu cel Sfânt. Și asta vă va întări și mai tare, pe voi credincioșii, în iubirea voastră pentru Mine, și atunci vă veți alătura armatei Mele, ca să-i convertiți pe aceia care au nevoie de mai mult timp pentru a se întoarce la Mine.

Mântuitorul vostru și Rege al Îndurării, Isus Christos