Sâmbătă, 25 decembrie 2010 la ora 00:30

Fiica Mea iubită, de ce șovăi? Nu știi că ești îndrumată zilnic? Cu siguranță, tu simți în inima ta că tot ce trebuie să faci este să te așezi, să îți deschizi inima și, după puțin timp, vei auzi Mesajul Meu.

Încrede-te în Mine. Abandonează-te. Ai încredere că atunci când îmi dai Mie toate temerile, îngrijorările, preocupările și întrebările, Eu le iau de la tine și îți răspund în consecință. Acum trebuie să-ți faci timp să iei aminte la aceste Mesaje foarte urgente pentru omenirea întreagă. Nu ezita să mergi înainte cu această Sfântă Lucrare.

Acum ia aminte, fiica Mea iubită: în timp ce creștinii din toata lumea se întorc să omagieze Nașterea Mea din Betleem, mulți doar arată respect, fără iubire reală în inima lor. Totuși, mulți vor ajunge aproape de Inima Mea. Alții doar vor da din cap, vor zâmbi, vor vorbi pe scurt despre semnificația acestui timp foarte important care sărbătorește cel mai mare Dar revărsat peste copiii Tatălui Meu încă de la începuturi. Totuși, când copiii Mei, discipolii Mei fideli sărbătoresc Crăciunul, ei sunt distrași de fastul și ceremonia asociată cu bunurile lumești.

Câți creștini explică copiilor lor semnificația Nașterii Mele? Câți își amintesc despre smerenia arătată de iubita Mea Mamă și de soțul său preasfânt, Sfântul Iosif? Câți înțeleg că Eu am devenit om pentru a salva rasa umană de la drumul spre iad? Acest mesaj simplu a fost răstălmăcit de-a lungul secolelor și a fost camuflat de ostentație.

Totuși, el a fost recunoscut de către creștinii devotați ca un timp în care să reflecteze la fidelitatea lor pentru Mine, Salvatorul lor. Vă rog, insist, copii, să folosiți această Sărbătoare ca să vă rugați pentru toți aceia din lume care trebuie să se trezească la realitatea că ei au o moștenire. Aceasta este acolo unde a fost rezervat un loc special pentru fiecare dintre ei, în Împărăția Tatălui Meu, dacă ei aleg să îl accepte.

Timpul Marelui Avertisment a fost decis

Atât de prinși sunt copiii Mei cu știrile, în fiecare minut al zilei, încât, deși ele poate le afectează viața, nu au nici o importanță pentru Viața Veșnică. Copii, este timpul pentru voi toți să vă examinați conștiința, acum, înainte de Marele Avertisment, care precede a Doua Venire a Mea. Folosiți rugăciunea în cuvintele voastre simple, că să cereți călăuzire Divină.

Timpul Marelui Avertisment este acum decis. Fiți vigilenți. Stați de veghe.

Mântuitorul vostru Divin și Judecător Drept, Isus Cristos