Joi, 02 februarie 2012 la ora 03:30

Prea iubita Mea fiică, cât de fericit sunt de reacția discipolilor Mei față de marele dar al indulgenței plenare, pentru iertarea deplină a păcatelor. Dar cât sunt de trist pentru toate inimile nerecunoscătoare care resping darul Meu.

Aceste suflete nu reușesc să înțeleagă că numai Dumnezeu Tatăl poate îngădui acest dar al indulgenței plenare. Indiferent dacă este dat lumii prin Vicarul Meu Sfânt sau prin Mine, Mântuitorul vostru Divin, nu asta e important.

Ceea ce este important este faptul că a mai rămas prea puțin timp pentru salvarea sufletelor omenirii.

Aceia care pun la îndoială Cuvântul Meu trebuie să știe că Eu, Mântuitorul vostru Divin, sunt cel care vă vorbește vouă din Cer. Nu acceptați faptul că Eu exist? Că Eu doresc să vă trimit un mesaj în aceste timpuri de pe urmă? Credeți ca v-aș ignora până în Ziua Judecății? Că nu v-aș pregăti Eu sufletele comunicând cu voi astfel?

Dacă credeți în Mine, atunci trebuie să credeți în intervenția divină. Și dacă încă nu credeți, atunci încă nu v-ați deschis inimile. De unde să știți că sunt Eu?

Eu vă rog acum să vă așezați și să-Mi vorbiți cu încredere. Cereți-Mi harul Duhului Sfânt și voi răspunde imediat sufletelor deschise și pure.

Puneți jos armura și permiteți-Mi să vă dăruiesc acest dar special.

Trebuie să știți că Mă jigniți atunci când respingeți darurile Mele. Asta înseamnă că veți respinge și Milostivirea Mea?

Plecați-vă capetele și cereți iertare. Când veți veni la Mine cu recunoștință umilă, vă voi lumina asupra Adevărului.

Dacă deschideți ochii în fața Adevărului, veți vărsa lacrimi de căință și Îmi veți mulțumi, în sfârșit, pentru marele Meu dar al iertării păcatelor.

Mântuitorul vostru Divin
Isus Cristos