Sâmbătă, 04 februarie 2012 la ora 10:09

Copilul Meu, răul se răspândește repede în anumite părți ale lumii. În timp ce sunt organizate războaie de către oameni cu sufletele pline de ură, în același timp, Duhul Sfânt inundă sufletele altora, în diferite colțuri ale lumii.

Bătălia pentru suflete a început. Binele împotriva răului.

Copilul Meu, să nu consideri că cei cu sufletele împietrite sunt necredincioșii sau cei lâncezi în credință. Mulți credincioși plini de compasiune, care cred în Fiul Meu, Isus Cristos, vor fi acum expuși ispitelor. Mințile lor vor fi încărcate de îndoieli, care îi vor orbi fața de cuvântul Fiului Meu iubit, ce vorbește lumii prin tine, copilul Meu. Ura cu care vor ataca Cuvântul Său Sfânt va fi la fel de mare ca ura criminalilor față de victimele lor. Ura vine de la Înșelător.

Minciunile sunt răspândite de către cel rău în persoană, folosindu-se de sufletele slabe, pentru a submina Adevărul.

Ura rămâne ură. Nu există două tipuri de ură. Toate sunt la fel.

Va fi aprinsă acum mândria sufletelor credincioase, în încercarea finală a celui rău de a împiedica răspândirea acestor mesaje de maximă urgență, date lumii.

Fiul Meu are nevoie de sprijinul discipolilor Săi iubiți, pentru a forma armata Lui pe pământ. Această armată se va forma din discipolii Săi fideli.

Puteți fi siguri că acesta va fi grupul căruia i se vor împietri inimile în primul rând.

Nu se poate împietri un suflet care este deja în întuneric. Deci, sufletele care sunt în Lumină vor fi ispitite de Înșelător. Atunci, ei vor răspândi minciuni pentru a-L răni pe Fiul Meu și a întârzia această lucrare. Ei nu vor înțelege că li se întâmplă asta, deoarece vor crede că este de datoria lor să apere Cuvântul Adevărat al Fiului Meu.

Îl vor chinui pe Fiul Meu căutând greșeli în mesajele pe care El ți le-a dat ție.

Adevărata temelie a Bisericii Sale Îi va întoarce spatele în curând. Îl vor renega și Îl vor răstigni din nou.

Mândria îi împiedică să-și deschidă ochii, când El se află acum în fața lor, cu brațele iubitoare, deschise. Copila Meu, îi îndemn pe toți copiii lui Dumnezeu să se unească ca unul și să lupte pentru mântuirea tuturor sufletelor.

Copila Mea, atât de mulți nu ascultă aceste mesaje, dar după ce Marele Avertisment va avea loc, o vor face. Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru sufletele care vă rănesc, vă calomniază și răspândesc minciuni despre voi.

Eu vă dăruiesc acum a 25-a rugăciune a Cruciadei de rugăciune pentru a cere ocrotire pentru toți vizionarii Mei și a celor aleși de Dumnezeu Tatăl pentru a răspândi Cuvântul Său Preasfânt pe pământ, în aceste timpuri

Rugăciunea (25) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru ocrotirea vizionarilor

"O, Dumnezeule Preaînalt, Te rog pe Tine să-i ocrotești pe toți mesagerii Tăi sfinți din lumea întreagă. Te rog să-i aperi de ura celorlalți. Te rog să se răspândească repede Cuvântul Tău Sfânt în toată lumea. Ocrotește mesagerii Tăi de calomnie, abuz, minciuni, și de orice fel de pericol. Ocrotește familiile lor și copleșește-i cu Duhul Sfânt în orice moment, astfel ca mesajele pe care le transmiți lumii să fie ascultate cu inima căită și smerită. Amin."

Copilul Meu, orgoliul este trăsătura cea mai neplăcută în ochii Tatălui Meu. Cu atât mai dureros este pentru El, când păcatele mândriei invadează sufletele sfinte și devotate iar ele refuză să accepte Adevărul Cuvântului Său Sfânt, dat lumii de astăzi prin mesagerii Săi.

Ei trebuie să ceară darul discernământului adevărat, care va fi acordat prin puterea Duhului Sfânt, numai sufletelor umile, cu o inimă curată, eliberate de mândrie și aroganță.

Mama voastră iubită
Mama Mântuirii

Mesajul contine

Pentru ocrotirea vizionarilor
Rugăciunea (25) a Cruciadei de Rugăciune

Dumnezeule Preaînalt, Te rog să-i ocrotești pe toți mesagerii Tăi sfinți din lumea întreagă.

Te rog să-i aperi de ura celorlalți.

Te rog să se răspândească repede Cuvântul Tău Sfânt în toată lumea.

Ocrot... citește tot