Sâmbătă, 04 februarie 2012 la ora 10:55

Prea iubita Mea fiică, fidelitatea ta față de Mine este verificată în fiecare zi. Foarte mulți încearcă să te oprească din munca ta pentru Mine, dar nu pot face acest lucru din cauza ocrotirii Sfinte ce-ți este dată din Ceruri. Cei care încearcă să-ți provoace durere, suferință și să abuzeze de tine vor fi pedepsiți. Eu nu voi tolera o astfel de acțiune. Amintiți-vă că a fost prezis faptul că nici un om nu poate opri focul Duhului Sfânt, care se va coborî din mesajele Mele Sfinte, pentru întreaga omenire. Eu te rog, totodată, să continui să ignori obstacolele puse înaintea ta și să ignori ura, căci ea vine de la Satana.

Dacă te lași antrenată în ură, ea se răspândește.

Ignor-o și va pieri pentru că nu poate găsi hrana de care are nevoie ca să crească și să învenineze.

Vreau să vă spun, copiii Mei, că evenimentele prevestite în Apocalipsă sunt acum în desfășurare în lume.

Copiii Mei nu trebuie să se sperie, deoarece credința lor și rugăciunile îi vor ajuta să diminueze efectele războiului, genocidului, foametei și a necredinței.

Vor începe războaie care implică Iranul, Israelul, Egiptul și Siria. Toate vor deveni interconectate.

De asemenea, Italia va suferi distrugeri, pentru că este implicată în ridicarea profetului fals și a partenerului său Anticristul.

Rugați-vă cu tărie ca să nu fie atrase toate țările într-o putere globală, care să controleze banii voștri. Dacă ei vor reuși, va fi foarte greu.

Rugați-vă lui Dumnezeu Tatăl, pentru că El poate opri astfel de atrocități.

Rugați-vă pentru sufletele celorlalți și salvați sufletele voastre. Asta e tot ce vă cer. Rugăciune. Rugați-vă și pentru convertire. Nu mai durează mult până când toate lucrurile vor avea sens, fiica Mea. Totul va fi bine după ce va avea loc convertirea, după Avertisment.

Du-te și spune copiilor Mei să nu se teamă atunci când mărturisesc Cuvântul Meu. Eu voi sta alături de ei. Dacă sunt batjocoriți, ei pot fi siguri de Adevărul acestui Cuvânt Preasfânt al Meu.

Iubitul vostru Isus