Miercuri, 08 februarie 2012 la ora 20:30

Eu sunt Neprihănita Zămislire. Eu sunt Fecioara Maria, Mama lui Dumnezeu.

Copila Mea, bietul pământ este în criză și deoarece acest lucru continuă, Marele Avertisment se apropie pe zi ce trece. A fost prevestit că ura îndreptată împotriva Fiului Meu se va răsfrânge și asupra Bisericii Sale de pe pământ. Asta s-a întâmplat deja. Cel rău nu se va liniști până ce nu va vedea Biserica Catolică doborâtă la pământ.

Când Biserica se va prăbuși, vor apărea două tabere. Indiferent cât va suferi Biserica, ea nu va putea să moară și nici nu va muri. Copii, acest lucru nu se poate întâmpla.

Căci deși Dumnezeu Tatăl poate că permite ca Biserica să treacă prin aceleași chinuri pe care le-a pătimit și Fiul Său iubit, Isus Cristos, Biserica se va ridica iarăși în slavă, la fel ca și scumpul Meu Fiu.

Niciodată să nu părăsiți Biserica Catolică.

Niciodată să nu negați celelalte Biserici Creștine ale Fiului Meu. Cu toții sunteți discipolii lui Cristos. Voi, cu toții, din devotament pentru Fiul Meu trebuie să lăsați deoparte diferențele și să vă uniți în lupta împotriva anticristului.

Rugați-vă pentru unitatea tuturor copiilor lui Dumnezeu, cu această rugăciune specială (28) a Cruciadei de rugăciune.

Rugăciunea (28) a Cruciadei de Rugăciune: Rugăciune de la Sfânta Fecioară, pentru Unirea tuturor Bisericilor Creștine

"O, Dumnezeule Preaînalt, cădem în genunchi în fața Ta și Te implorăm să-i unești pe toți copiii Tăi în luptă, ca să păstrăm Bisericile Tale Creștine de pe pământ. Fă Doamne ca neînțelegerile noastre să nu ne despartă, în această perioadă de mare apostazie în lume. Pentru dragostea ce Ți-o purtăm Ție, Tată drag, Te rugăm să ne dai harul ca, în numele Fiului Tău Preaiubit, Isus Cristos, Mântuitorul nostru, să ne iubim unii pe alții. Te adorăm, Te iubim, ne unim să luptăm pentru puterea păstrării Bisericilor Tale Creștine de pe pământ, în perioada încercărilor cu care ne-am putea confrunta în următorii ani. Amin."

Aveți încredere în Mine, că vă conduc către noul Paradis și către domnia Fiului Meu pe pământ, așa cum este menit să fie.

Mama voastră iubitoare, Mamă a Salvării

Mesajul contine

Rugăciune pentru Unirea tuturor Bisericilor Creștine
Rugăciunea (28) a Cruciadei de Rugăciune

Dumnezeule Preaînalt, cădem în genunchi în fața Ta și Te implorăm să-i unești pe toți copiii Tăi în luptă, ca să păstrăm Bisericile Tale Creștine de pe pământ.

Fă Doamne ca neînțelegerile noastre să nu... citește tot