Miercuri, 08 februarie 2012 la ora 20:45

Prea iubita Mea fiică, nu va mai dura mult timp de-acum până ce toate profețiile, care au fost prezise, să fie revelate în fața unei lumi neîncrezătoare.

Chiar și sufletele necurate care Mă evită pe Mine, Salvatorul lor, și pe Tatăl Meu Veșnic, nu vor putea să nu le observe. Ei se vor întreba de ce se întâmplă toate acestea și pentru prima dată vor realiza, în cele din urmă, că nu au control asupra propriului destin.

Pentru toate convingerile lor aberante și dorința lor de câștig personal, vor vedea curând Adevărul.

Fiica Mea, calea de urmat este rugăciunea pentru acele suflete care, chiar pierdute de Mine, să nu fie atrase de anticrist și de profetul fals.

Foarte curând va veni un om și va susține că sunt Eu. Dar, firește că nu poate fi așa, pentru că Eu nu voi veni până la adevăratul sfârșit al timpului.

Cu toate acestea, el va afișa toate calitățile prin care va înșela sărmanele suflete, făcându-le să creadă că sunt Eu.

El va face minuni, acțiuni mărețe de pace, de umanism, și acte de afecțiune populară.

El va fi idolatrizat, dar puterile sale vor proveni de la satana, regele întunericului. Va fi atât de convingător când va afișa semne asociate marilor sfinți, încât mulți dintre slujitorii Mei sfințiți vor cădea cu umilință la picioarele lui.

Cuvântul Meu, dat vouă prin adevăratul profet al timpurilor din urmă, va fi respins și îndepărtat ca erezie.

Fiica Mea, vă dau o mulțime de avertismente, încă de pe acum, pentru ca mulți dintre copiii Mei să știe adevărul încă înainte de a se fi întâmplat.

Nu vă lăsați păcăliți de cei care se preamăresc în ochii voștri ca fiind sfinți. Nu faceți confuzia să credeți că faptele umanitare vin întotdeauna de la Mine.

Cel rău este mincinos. Este viclean și va prezenta uneori un exterior caritabil.

Privește la organizațiile, formate din oameni bogați, care fac front comun în efortul de a salva umanitatea. Mulți dintre ei lucrează în secret ca să denunțe Cuvântul Meu.

Acest tip de înșelăciune va fi folosit de către Anticrist pentru a recruta discipoli bine intenționați, dar naivi.

Odată seduși, veți deveni captivi. Apoi veți fi păcăliți să acceptați semnul bestiei, pe care trebuie să-l refuzați cu orice preț, altminteri veți fi pierduți pentru Mine pentru totdeauna.

Fiți vigilenți mereu.

Sarcina voastră este simplă. Amintiți-vă că există un singur Dumnezeu, trei persoane unite ce formează Binecuvântata Sfântă Treime, Dumnezeu Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt.

Orice altceva, care vă este prezentat în altă formă, nu există.

Salvatorul vostru iubit, Isus Christos