Marți, 28 decembrie 2010 la ora 11:00

Fiica Mea iubită, tu acum primești ultimele Mesaje pentru omenire, ca acestea să fie înțelese înainte de sfârșitul vremurilor, pentru ca sufletele să fie salvate.

Un vast număr de îngeri sunt acum răspândiți în întreaga lume, așa cum a fost profețit, pentru a pregăti pământul pentru Revenirea Mea. Mulți dintre acești îngeri sunt prezenți sub formă umană și ca și tine, fiica Mea iubită, ei au ales acest rol.

Dezvoltarea lor până la naștere a fost planificată pentru a se îmbina cu Marele Avertisment și timpurile de pe urmă. La fel, demonii sloboziți din iad sunt dezlegați. Ei, când se prezintă pe pământ, o fac prin ispite și minciuni. Ei îi atrag pe copiii Mei care sunt deschiși influenței lor. Ei infectează acele suflete care sunt deja în întuneric. Ei intră în spiritul lor mințindu-i și convingându-i că este o prostie credința lor în Mine și în Tatăl Meu Veșnic.

Acești oameni nu au nicio caracteristică exterioară pe care să o asociați cu ceea ce voi considerați a fi rău. Dimpotrivă, ei vor apărea ca niște oameni inteligenți, deștepți și influenți. Ei vor fi foarte convingători când vor predica ceea ce copiii Mei buni cred că este adevărul. Din păcate, în inima lor nu este iubire, iar voi trebuie să fiți în gardă față de învățăturile lor.

Acum vreau să îi chem pe credincioșii Mei. Voi, copiii Mei, prin credința și rugăciunile voastre, ați primit Darurile pe care Eu le-am promis tuturor celor ce Mă urmează. Vi s-au dat diferite Daruri, și fiecare Dar este conceput pentru a răspândi Cuvântul Meu în diferite moduri.

Evaluarea vizionarilor

Pe cei cărora Eu le dau Darul cunoașterii care să vă ajute să-i identificați pe aceia care vin în numele Meu sau pe aceia care vin în numele satanei – vă rog să fiți foarte atenți. Este corect să fiți prudenți cu profeții falși. Dar niciodată, niciodată să nu-i condamnați pe aceia care spun că vin în Numele Meu, fără să examinați temeinic mesajele lor. Niciodată să nu judecați Mesajele trimise de Mine pe baza “aparențelor exterioare”. Dacă un om spune că vine în numele Meu, să nu presupuneți că judecata voastră față de el este desăvârșită. Fiți prevăzători față de astfel de profeți, care sunt ironizați și provoacă revoltă când spun că ei primesc mesaje divine de la Mine sau de la Binecuvântata Mea Mamă.

Să nu cădeți în ispita de a îi judeca imediat, înainte să fi ascultat cu atenție mesajele lor. Aceste Mesaje nu numai că vor face referire la Învățăturile Mele, ci vor face referire la Cuvântul Meu și vor fi pline de iubire. Ele vă vor învăța cum să vă trăiți viața în Numele Meu pentru a obține mântuirea.

Niciodată să nu vă speriați atunci când profeții Mei spun că primesc mesaje referitoare la evenimente viitoare, pe care nu le pot dezvălui. Nu încercați să comiteți păcatul prejudecății, analizând aceste Mesaje în funcție de clasa socială căreia îi aparțin acești profeți. Unora le lipsește educația. Alții dimpotrivă, se exprimă clar. Mulți nu vor corespunde cu ceea înțelegeți voi că înseamnă o persoană “sfântă”.

Dar sunt metode prin care vă puteți asigura de autenticitatea lor. Cei care comunică cu Mama Mea iubită, în cele mai multe cazuri, vor prevesti aparițiile pe care Ea le prezice, cu dată și oră fixă. Multe incidente vor fi văzute de cei care iau parte la aceste apariții. În cazul în care Mesajele Mele sunt cele care se comunică omenirii, ele vor fi date lumii fără ca profetul să caute gloria proprie.

A-i judeca pe oameni

În sfârșit, credincioșii Mei, în ciuda devoțiunii lor față de Mine, tot îi vor desconsidera pe aceia care profețesc evenimente viitoare și-i vor calomnia pe aceia care sunt binecuvântați cu puterea de vindecare a Duhului Sfânt. Opriți-vă și treziți-vă din somnolența voastră tihnită. Acești profeți vor tulbura rutina voastră deoarece nu se potrivesc confortabil cu grupul vostru sfânt. Ei nu se vor potrivi în tiparele la care voi vă așteptați. Luați aminte: dacă îi veți judeca pe acești oameni din auzite sau din bârfele și insinuările altor persoane, sunteți vinovați de păcat. Păcatul săvârșit împotriva profeților Mei Mă supără profund. Când îi respingeți pe profeții și vizionarii Mei adevărați, Mie Îmi întoarceți spatele.

Totuși aceasta este exact ce se întâmplă azi în lume, când tot mai mulți vizionari ies la lumină. (în public). Nu este ușor pentru credincioșii Mei. Amintiți-vă că înainte să judecați trebuie să citiți mesajele profeților Mei și aici Mă refer și la cele care poate provin de la profeți falși. Rugați-vă pentru călăuzire când citiți aceste mesaje. Mesajele adevărate vor fi pline de iubire. Totuși ele vor fi ferme prin autoritatea lor. Mesajele care sunt contrare la tot ce ați învățat despre Învățăturile Mele și ale Apostolilor Mei, indiferent cât de subtile ar fi, vor fi ușor de evaluat.

Nu treceți sub tăcere credința voastră

Mergeți acum, copiii Mei, și deschideți-vă inimile în fața profeților Mei. Ei există pentru a vă asigura că a sosit vremea ca Eu să vă pregătesc să vorbiți în Numele Meu. Amintiți-vă că gloria va fi dată profeților Mei care vorbesc deschis, în ciuda umilințelor și batjocurii pe care trebuie să le îndure. Însă pedeapsa va fi dată acelora care spun că Mă urmează dar rămân tăcuți despre credința lor, iar pe de altă parte se grăbesc să vorbească împotriva profeților Mei adevărați. În inimile voastre știți că aceia pe care-i condamnați vorbesc despre evenimente ce vor urma, dar pe care vouă vă e greu să le acceptați. Ați putea întreba: de ce lucrează Mântuitorul Meu, Isus Cristos, prin astfel de persoane? În definitiv ei nici măcar nu sunt discipoli sfinți, după standardele mele. Ei bine, întrebarea Mea pentru voi este următoarea: de ce credeți că numai acei puțini aleși care și-au dedicat viața rugăciunii, au autoritatea de a-i respinge pe cei care vorbesc în afara cercului vostru? Nu ați învățat nimic? Nu înțelegeți că și cei care-și petrec viața în rugăciune pot cădea, la rândul lor, victime ale înșelătorului?

Îi vor urî pe profeții Mei adevărați

Nu uitați că și Eu, am fost batjocorit, ironizat, respins și disprețuit de către bătrâni și preoți atunci când am fost pe pământ. Dacă pe Mine M-au urât, atunci puteți fi siguri că și profeții Mei adevărați vor fi cei mai disprețuiți, în timp ce în altă parte vor fi prețuiți.

Să vă fie rușine. Profeții Mei nu vor proveni din grupurile voastre, dar voi trebuie să-i cinstiți. Ei vor fi cei mai neobișnuiți profeți, din cauza vieții lor de până acum. Unii provin din medii de viață precare. Alții, din familii înstărite. Unii au parte de puțină școală pe când alții se vor naște cu Darul cuvintelor (al scrierii). Aceștia sunt profeții Mei aleși. Ascultați vocile lor înainte de a-i condamna.

Rugați-vă pentru ei. Rugați-vă să nu fie respins Cuvântul Meu, dat acestor profeți.

Nu respingeți Cuvântul Meu. Necredincioșii întotdeauna vor încerca să discrediteze aceste suflete curajoase, care vestesc cu putere Cuvântul Meu, dar asta este de așteptat. Însă atunci când credincioșii Mei, mai ales din grupurile de rugăciune, din mănăstiri și din alte locuri spirituale îi refuză deschis pe vizionarii Mei adevărați, atunci Inima Mea se frânge. Ascultați Cuvintele Mele. Ei nu se vor abate niciodată de la Adevăr, nu așa cum voi, dragi discipoli, modelați Adevărul pentru a se potrivi interpretării voastre.

Deschideți-vă ochii. Treziți-vă. Semnele au început, ca toată lumea să le vadă. Voi, credincioșii Mei, nu aveți mult timp. Ascultați. Rugați-vă. Uniți-vă și vestiți Cuvântul Meu în unitate, ca să salvați suflete, înainte ca timpul să expire.

Iubitul vostru Isus Cristos, Mântuitor și Judecător Drept