Duminică, 02 ianuarie 2011 la ora 21:45

De ce provoacă teamă aceste mesaje?

Fiica Mea iubită, când oamenii vor citi aceste mesaje le vor pune sub semnul întrebării, se vor îndoi de ele, și le vor da deoparte. Mai mult, le vor ironiza și vor întreba: de ce nu vorbesc aceste Mesaje mai mult despre bucurie și fericire? De ce aduc teamă ? Mai mult ca sigur că această abordare, în comunicarea cu lumea, nu provine de la Isus Cristos? Sigur că Isus Cristos predică despre iubire și nu despre teamă ?

Răspunsul Meu La aceste reproșuri este simplu. Pentru că Eu vă iubesc pe toți, acum Îmi arăt Milostivirea prin aceste mesaj. Prima dată am venit la voi ca Mântuitor, ca să vă eliberez, ca toată lumea să beneficieze de salvare. Prin moartea Mea pe Cruce vi s-a dat a doua șansă să pășiți în Împărăția Tatălui Meu.

De această dată Mă întorc ca Judecător Drept. Tuturor acum, din Iubirea Mea pentru voi, vă arăt mai întâi Milostivire. Această Milostivire îmbracă forma unui Avertisment prevenitor, pentru a vă ajuta să vă puneți viețile în ordine înainte de a Mă întoarce în Ziua Judecății. Din Compasiune pentru fiecare dintre voi, Eu vă dau acum o ultimă șansă să vă deschideți inimile și să vă trăiți viețile așa cum ar trebui.

Bucuria de pe Pământ nu se poate compara cu cea din Rai

Întoarceți spatele păcatelor voastre, căiți-vă pentru ele și aduceți înapoi rugăciunea în viețile voastre. Prin Milostivirea Mea, Eu vă avertizez despre Adevăr. Bucuria care credeți voi că lipsește din Mesajele Mele se datorează faptului că omenirea a întors spatele bucuriei adevărate. Bucuria simțită în Cer nu se poate compara cu așa-zisa bucurie pe care voi o trăiți pe pământ. Bucuria pe pământ, care izvorăște din iubire adevărată, este curată. Bucuria care vine din bunurile materiale nu are nici un sens.

Copiii Mei, bucuria pe care ar trebui să o simt atunci când vă privesc, este din păcate foarte scurtă, din cauza a ceea ce văd acum în lume. Tot ce e prețios pentru voi izvorăște din posesiunile materiale sau din laudele și aprecierile celor din jur. Voi acordați prea puțin timp pregătirii pentru viața ce va veni.

Marele Avertisment este un dar

Milostivirea Mea vă este dată ca un Dar. Acceptați-o. Savurați-o. Ridicați-vă mâinile către Mine, voi toți. Eu sunt barca voastră de salvare pe marea sălbatică, plină de învolburări și curenți periculoși. Salvați-vă acum, sau luați în calcul că un curent puternic vă poate atrage, și dacă în ultima clipă vă hotărâți totuși să acceptați să urcați în barca, nu veți mai avea putere să vă ridicați.

Purificarea continuă în lume

Sunt obosit, copiii Mei. Oricât încerc să comunic cu voi, mulți dintre voi nu vor să Mă asculte. Nici măcar preoților Mei nu ascultă Chemarea Mea, când vreau să revelez Milostivirea Mea. Pentru că în lume purificarea continuă și se tot accelerează, e timpul acum să Mă chemați, copii.

Cutremure și alte catastrofe globale

Nu vă temeți de furtuni, de cutremure, de tsunami, de erupțiile vulcanice și de valurile de căldură care vor veni peste pământ, pentru a-l opri pe anticrist și armata sa. Discipolii Mei vor fi în siguranță știind ce-i așteaptă în Noul Paradis care va rezulta când Cerul și Pământul se vor uni. Aceste lucruri trebuie să se întâmple. Ele nu pot fi oprite pentru că au fost prezise. Aceste evenimente, însă, vor dura o perioadă scurtă.

Voi, credincioșii Mei, veți fi răsplătiți pentru credința și perseverența voastră în fața imensei opoziții. Bucuria de care vor avea parte copiii Mei atunci va fi greu de ascuns. Cei din Lumină vor fi învăluiții de Slava și Iubirea care va așteaptă. Cei din întuneric nu vor putea să suporte Lumina. Poate că veți dori, dar vă va durea atât de rău încât va trebui să vă ascundeți. Dar nu mai este niciun loc unde să mergeți, în afară de peștera întunericului peste care domnește însuși regele întunericului – cel rău. Asta este ceea ce doriți?

Cum satana lucrează prin oameni

Înțelegeți teroarea pe care o reprezintă înșelătorul? Nu vă dați seama că el se ascunde în spatele fiecărei fapte de egoism, lăcomie și iubire de sine? În timp ce voi trăiți ceea ce credeți că este o viață palpitantă, ocupata și plină de divertisment, cheltuind, mâncând, îmbrăcându-vă la modă și căutând în permanență distracția, nu aveți de loc cunoștință despre ce este în spatele acțiunilor voastre.

Acea voce misterioasă pe care nu o puteți auzi, dar o puteți simți – când simțiți imboldul să acționați, vocea care vă constrânge să căutați, să căutați și iar să căutați mai multă distracție, emoții și senzații tari, vine de la cel rău. Nu contează că acțiunile voastre vă fac să zâmbiți, să râdeți și să aplaudați cu însuflețire. Nu înseamnă nimic. Aceste dorințe puternice sunt făcute pentru a vă îndemna să căutați permanent satisfacția proprie. La ce e bun acest lucru? După ce trece, vă simțiți bine? Bineînțeles că nu. Dacă v-ați opri și v-ați întreba: ce-ar fi dacă nu aș mai putea face aceste lucruri? Ce-ar fi atunci? Ar conta? La început, da, poate că ar fi frustrant, dar când nu mai aveți nimic, atunci va trebui să vă concentrați să supraviețuiți.

Mâncarea va deveni mai importantă decât plăcerile bunurile materiale. Când nu veți mai avea ce mânca și vă va fi foame, veți vedea că niciuna din aceste foste atracții nu mai contează. Această este purificarea care va avea loc în lume foarte repede. Prin aceasta purificare – o formă de curățire, veți deveni din nou întregi. Doar atunci veți fi gata să acceptați Adevărul.

Cum satana vă face să vă simțiți goi

Copiii Mei, voi nu-l vedeți pe satana la lucru. Nu-l vedeți, totuși el își folosește tot timpul încercând să vă fure de la Mine. El vă cauzează durere îngrozitoare. Toate tentațiile pe care vi le pune în cale folosesc atracția lumească a banilor, a frumuseții, a averii și a talentului, pe care voi le înghițiți din cauza lăcomiei și dorințelor. Voi vă considerați împliniți când adunați toate acestea. Din păcate, nu este așa. Aceasta este minciuna pe care satana o folosește ca să vă prindă. Dacă cineva dintre voi, care a ajuns pe culmile înalte ale bogăției, dar dintr-o dată s-a trezit că a pierdut totul, indiferent din ce cauză, atunci să fiți recunoscători. Doar când vă dezbrăcați de bunurile materiale ale lumii, puteți cu adevărat să Mă primiți în inimile voastre.

Mesaj pentru cei bogați

Celor bogați le spun – Eu nu vă condamn. Doar pentru că aveți confort material, nu înseamnă că nu mergeți pe drumul cel bun. Dar voi aveți răspunderea de a împărți averea și de a vă îngriji de cei care sunt mai puțin norocoși ca voi. Aceasta este sarcina voastră. Nu averea sau siguranța materială este problema. Nu râsul sau bucuria pe care le trăiți savurând viața, este greșită. Ci doar când bogăția devine o obsesie și când dorința permanentă pentru viața luxoasă este pusă înaintea credinței și înaintea bunăstării altora, atunci devine o ofensă în ochii Tatălui Meu. Averea, casele, îmbrăcămintea și posesiunile sunt trecătoare, ca norii pe cer. În clipa asta sunt aici, în cealaltă s-au dus. Nu le puteți duce cu voi în cealaltă viață. Sufletul este cel care va veni cu voi. Aveți grijă de sufletele voastre, arătați iubire unii față de alții și față de cei care, în această viață, vă provoacă supărări. Urmați învățăturile Mele. Cereți Milostivirea Mea. Doar atunci vă veți uni cu Mine în Noul Cer și Pământ, care va fi Paradisul. Nu vă riscați moștenirea și locul vostru în Împărăția Tatălui Meu.

Iubitorul vostru Isus Cristos