Vineri, 09 martie 2012 la ora 19:15

Copila mea dragă, cât de tare plâng când văd că ura crește continuu împotriva ta și a Cuvântului Sfânt al Iubitului meu Fiu, Isus Cristos.

Acum înțelegi cum a suferit El, în grădina Ghetsimani, și cum suferă încă și azi, când îl vede pe cel rău că Îi zădărnicește orice intervenție în încercarea de a salva suflete.

Pentru că acum sunt urzite planuri de război, este important să vă rugați Preasfânta Rugăciune a Rozarului, în fiecare zi până la Paști.

Copilașii Mei, dacă de acum până în Duminica Paștelui ați dedica fiecare zi Rugăciunii Sfinte a Rozarului Meu, iar în fiecare vineri vă veți ruga toate cele patru mistere, atunci aceste rugăciuni vor reuși să atenueze impactul distrugerilor din lume.

Fiul Meu este foarte fericit datorită acelor suflete care primesc Cuvântul lui Sfânt cu iubire și inimă curată.

Haruri mari sunt acordate acelor suflete curate care au o încredere totală în El fără nici o îndoială în inima lor.

Voi, copiii mei, sunteți rămășița, acel sâmbure mic care va ajuta la mărirea armatei de care este nevoie pentru a elimina păcatul din lume.

Rugăciunile voastre, în special Preasfânta Rugăciune a Rozarului, sunt armele necesare pentru a-l distruge pe cel rău și pe aceia pe care el îi contaminează peste tot pe Pământ.

Porniți, copilașii Mei, și organizați rugăciuni în toate colțurile pământului astfel încât Rozariul Meu să fie recitat în fiecare națiune de acum și până în Duminica Paștelui.

Mergi în pace, copila Mea. Harurile pe care le-ai primit acum te vor ajuta să ții piept atacurilor zilnice venite din partea lui satana și care se vor înteți pe măsură ce această lucrare îl înfurie tot mai mult.

Mama voastra Cereasca
Mama Mantuirii