Sâmbătă, 10 martie 2012 la ora 15:30

Prea iubita Mea fiică, este timpul pentru ruperea celei de-a doua peceți pe măsură ce războaiele se vor înmulți.

Îngerul întunecat al răzbunării provine din aceeași sursă, fiica Mea, iar aceste războaie sunt toate legate între ele. Ele nu au loc din cauza unor tulburări regionale ci au fost planificate de către occident.

Aceste războaie au fost pornite, în mod deliberat, cu scopul de a exercita control; multe dintre aceste națiuni sunt descrise ca fiind demonice și sunt răspândite minciuni despre liderii lor politici.

Copii, aceste războaie au fost puse la cale cu viclenie, toate deodată, obiectivul fiind eliminarea liderilor, unul câte unul.

Soluții de pace vor fi prezentate și aplaudate, dar ele sunt toate soluții false.

Voi, copiii Mei, sunteți înșelați.

Zvonurile despre aceste războaie sunt doar atât – zvonuri. Cum încep zvonurile? Cine le generează și de ce?

De ce credeți că atât de multe țări sunt toate implicate în aceste războaie in același timp?

Acest lucru nu a fost o coincidență.

Există un plan pus la cale de către anticrist, prin care acesta urmărește să supună și să controleze aceste națiuni care posedă resurse naturale bogate.

Odată ce vor controla aceste țări, vor deveni foarte puternici.

Când aceste războaie se vor înmulți și vor deveni tot mai de temut, atunci anticristul se va face el însuși cunoscut ca negociatorul pentru pace.

Puțini dintre voi cunosc Adevărul, din cauza controlului pe care Anticristul și organizațiile sale îl dețin în lumea comunicațiilor.

Rugați-vă în acest timp când războaiele se înmulțesc, ca să zădărniciți planurile lor!

Să știți că Israelul, atât de influențat de occident, va fi respins și trădat de către SUA, când se va aștepta cel mai puțin.

În acel moment se va produce holocaustul despre care vă vorbesc.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru poporul lui Israel, care va continua să sufere din cauza păcatelor sale, până la a Doua Venire a Mea.

Iubitul Vostru Isus