Miercuri, 12 ianuarie 2011 la ora 15:00

Fiica Mea, mesajul de ieri a fost dur. Citindu-l, mulți vor spune: “Acesta nu este modul în care ne vorbește Domnul”. Dar, de unde știu ei asta? Din cauza suferinței pe care o îndura iubiții Mei copii de mâna altora, Eu trebuie să vorbesc. Vă vorbesc din Milostivirea Mea Divină, ca să vă ajut să vă salvați, copiii Mei, astfel încât să ne putem uni ca o Familie Sfântă în Noul Paradis. Nu vreau să pierd nici un suflet în favoarea înșelătorului. Este important ca Vocea Mea să fie auzită.

Înțeleg că multora dintre copiii Mei, mai ales celor necredincioși, le este greu să creadă în viața de după moarte. Ei sunt preocupați în mod exclusiv cu probleme lumești și în lupta lor pentru supraviețuire și-au neglijat într-atât partea spirituală încât nici nu cred că există o altă viață. Ei acum trebuie să reanalizeze. Ei cred că după moarte totul s-a sfârșit și că singura lume de care trebuie să se preocupe este cea în care trăiesc acum. Cât de disperat sunt pentru aceste suflete derutate! Dacă ar arunca o privire fugitivă spre ceea ce le oferă Paradisul, atunci și-ar petrece zilele în rugăciune și adorație pentru Mine și pentru Tatăl Veșnic, cu laudă și recunoștință.

Această Lume Nouă pe care am promis-o tuturor este o realitate. Binecuvântați sunt credincioșii care nu au uitat aceasta și care, în fiecare zi își îndreaptă rugăciunile către Mine. Cât îi iubesc pe credincioșii Mei! Și totuși cât sufăr pentru ei! Acești credincioși blajini fac totul ca să-i convingă și pe alții despre existența Mea. Atunci sunt luați în derâdere și batjocoriți pentru Numele Meu. O, cât Mi se frânge Inima din această cauză!

Sufletele din lumea cealaltă suferă pentru cei rămași care nu au credință

Dacă ați ști cât suferă sufletele din cealaltă lume pentru voi toți cei de aici care nu aveți credință! Cei dragi ai voștri care sunt în pace în Împărăția Tatălui Meu, se roagă într-una spre a mijloci pentru voi. Cea ce nu știți este, că dacă vă faceți timp să vorbiți cu Mine – cu simple cuvinte ale voastre – și Mă rugați să vă călăuzesc, Eu vă voi răspunde chiar dacă aveți credința lâncedă. Iar voi veți ști când Eu v-am răspuns. Copiii Mei, veniți la Mine și rugați-Mă cu simple cuvinte ale voastre să vă întăresc credința.

Gândiți-vă la învățăturile pe care vi le-am dat în aceste mesaje și la învățăturile Sfintei Scripturi și amintiți-vă în ce mod ar trebui să trăiți. Prin Milostivirea Mea, foarte curând vă voi dezvălui toate ofensele aduse învățăturilor Mele și vă voi arăta păcatele pe care le-ați făcut de-a lungul vieții.

Aceasta nu va fi Ziua Judecății, ci doar un exemplu despre cum va fi ea

Acesta este un act de Milostivire din partea Mea. Vă veți vedea păcatele și veți înțelege imediat cum le văd Eu. Veți înțelege instantaneu de ce au fost greșite și jignitoare pentru Mine. Copiii Mei, aceasta este șansa voastră de a vă căi pentru ele. Aceasta nu va fi Ziua Judecății ci doar un exemplu despre cum va fi ea.

Prin Milostivirea Mea veți primi cel mai mare dar înainte de Ziua Judecății – șansa de a vă căi pentru păcatele voastre și de a vă schimba viața înaintea Zilei Finale – Ziua când Eu voi Reveni pe pământ. După cum știți, atunci nu voi veni ca Mântuitor, ci ca Judecător Drept. Copiii Mei, acest timp este deja aproape. Nu vă temeți. Eu vă iubesc pe toți. Vă port în Inimă. Permiteți-Mi să intru în inima voastră și lăsați-Mă să vă conduc spre Împărăția Tatălui Meu. Nu vă temeți niciodată de moarte! Moartea este doar o poartă prin care veți păși într-o nouă viață de veșnicie fericită, plină de iubire, pace și bucurie.

Viața pământească este un pasaj în timp

Viața voastră pământeană nu este altceva decât un episod în timp. Ea poate să conțină iubire, bucurie, durere, refuz, teamă, mânie, disperare, frustrare sau tristețe. Dar numai dacă vă întoarceți la Mine, durerea vi se va diminua. Sunt binecuvântați cei care suferă, și mai ales cei care suferă în Numele Meu, pentru că ei vor fi preamăriți în Împărăția Tatălui Meu. Dar binecuvântați sunt și aceia care se convertesc, pentru că atunci în Cer e bucurie mare.

Veți fi bineveniți În Noul Meu Paradis. Rugați-vă de pe acum pentru sufletul vostru și al celor din familiile voastre. Marele Avertisment va avea loc în curând. Atunci veți cunoaște Adevărul. Atunci veți avea prilejul să vă mântuiți în ochii Mei.

Vă iubesc pe toți. Mă bucur deoarece știu că mulți copii se vor întoarce la Mine și la Tatăl Ceresc pe măsură ce timpul Vremurilor din Urmă se apropie tot mai mult. Fiți pregătiți.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos