Miercuri, 04 aprilie 2012 la ora 01:00

Prea iubita Mea fiică, aproape că a sosit timpul ca lumea să mediteze la Moartea Mea pe Cruce.

Aceasta este perioada de timp din 2012 când am nevoie urgentă de rugăciunile voastre pentru aceia care nu Mă vor recunoaște și pentru aceia care nu știu nimic despre Mine.

Depinde de voi, iubiții Mei discipoli, să Mă ajutați să salvez aceste sărmane suflete pe care trebuie să le aduc mai aproape de Inima Mea pentru a le pregăti pentru Noul Paradis.

Copiii Mei, am nevoie de la voi să recitați Rozariul Divinei Milostiviri și începând cu Vinerea Sfântă să vă rugați timp de 9 zile Novena Milostivirii Divine.

E foarte important ca această Novenă să fie făcută de cât mai mulți pentru sufletele celorlalți. Voi veți primi haruri mari și Eu nu vă voi părăsi niciodată. Vă voi salva sufletele când veți veni înaintea Mea în Ziua Judecății.

Niciodată să nu obosiți în rugăciunea pentru salvarea sufletelor celorlalți. Voi sunteți armata Mea și prin harurile pe care vi le dau, veți lucra alături de Mine la curățirea Pământului de păcat înaintea de a Doua Mea Venire.

Rugăciunea nu e un lucru ușor pentru toată lumea. Cea mai bună cale este să vă uniți cu Patimile Mele dureroase și să meditați la Suferința Mea, în special Suferința Mea din grădina Ghetsimani. Marea Mea Milostivire se revarsă cel mai mult când faceți aceasta. Am suferit cel mai mult pentru păcătoși, inclusiv pentru păgânii care nu au avut niciodată ocazia să Mă cunoască.

Voi, cei care Mă iubiți, luați aminte.

Cu cât mai mult vă veți încrede în Mine, cu atât mai mare va fi Milostivirea Mea. Cu atât mai mult vă voi putea ierta. Milostivirea Mea e atât de puternică încât e în stare să șteargă toate păcatele omenirii.

Cei care cred și se încred în Mine, pot atinge culmi mari de sfințenie dacă au ca prioritate să ajute la salvarea sufletelor fraților și surorilor lor. Ei fac asta din dragoste pentru Mine, pentru că știu că astfel îmi aduc multă alinare.

Voi, discipolii Mei curați și drepți, care Mă iubiți atât de mult, știți că prin generozitatea inimii voastre pot să-i salvez pe păcătoși.

Voi trebuie să înțelegeți: Eu am murit pentru cei păcătoși și după ei tânjesc cel mai mult. Am o mare compasiune pentru cei păcătoși.

Dar voi, discipolii Mei, care și voi sunteți păcătoși, trebuie să vă încredeți total în Mine. Dacă veți face acest lucru atunci veți primi nenumărate haruri speciale.

Cu cât cereți mai des ajutorul Meu, cu atât mai mult îl veți primi. Tocmai prin această legătură care există între Mine și voi, voi puteți să Mă ajutați în salvarea sufletelor altora, ca să nu se înece în disperare și deznădejde.

Gândiți-vă la puterea Novenei Milostivirii Divine și la acele suflete pe care voi, în acest an, le puteți salva.

Iubitul vostru Isus