Joi, 05 aprilie 2012 la ora 08:00

V

Vinerea Mare, în special cea din anul acesta, este ziua pe care aș dori să v-o amintiți pentru ceea ce înseamnă ea cu adevărat.

Tatăl M-a trimis în Lume și M-a oferit, pe Mine, ca răscumpărare pentru salvarea lumii din flăcările iadului. Eu am venit să vă slujesc pe voi, copii, și nu ca să vă judec. Moartea Mea a fost un dar special care nu presupune din partea voastră nici o obligație, decât să acceptați Mâna Îndurătoare pe care Tatăl Veșnic v-a întins-o.

Acest dar a fost oferit pentru ca omenirea să primească darul reconcilierii, devenind astfel vrednici să intre în Împărăția Tatălui Meu.

Înainte de a fi răstignit, am luat parte la Cina aceea foarte importantă de Paști, împreună cu Apostolii Mei, în noaptea de dinaintea Morții Mele de pe Cruce.

Aceasta Ultimă Cină asigură un alt dar special. Darul celebrării Sfintei Euharistii este un sacrament al iubirii, ca să vă dea un Dar unic prin care să Mă primiți cu adevărat pe Mine în timpul Sfintei Împărtășanii.

Prezența Mea reală din Sfânta Euharistie, când este celebrată în cadrul Sfintei Liturghii, oferă daruri cu totul speciale celor ce se află în stare de har, celor care Mă iubesc și se cuminecă cu Mine.

Prezența Mea se poate simți în așa fel încât veți fi întăriți în credință atunci când acceptați că Eu sunt prezent cu adevărat în Sfânta Euharistie.

Dacă-Mi refuzați prezența din Sfânta Euharistie atunci refuzați de fapt cel mai important dar pe care vi l-am lăsat Eu ca moștenire, când am venit pe Pământ să ispășesc pentru păcatele voastre.

Eu am murit ca să vă răscumpăr pe voi, iar acest fapt în sine este un uriaș cadou.

Dar v-am lăsat și un cadou cu totul special prin care voi Mă puteți primi în mintea, trupul și în sufletul vostru.

Acceptați Prezența Mea, și atunci sufletul vostru va ajunge mai aproape de Mine, în uniune reală cu Mine.

Acceptați-Mă. Nu Mă părăsiți. Nu vă lepădați de Mine.

Să credeți, fără a avea nicio îndoială în inima voastră, că Dumnezeu Tatăl v-a oferit aceste daruri din iubire.

Reflectați acum asupra Adevărurilor reale ale Învățăturilor Mele.

Să nu acceptați doar Răstignirea fără să acceptați de asemenea și darurile oferite la Cina cea de Taină. Dacă nu le acceptați, vă veți priva sufletul de hrana vieții.

Iubitul vostru Isus
Mantuitorul Omenirii