Duminică, 15 aprilie 2012 la ora 07:16

Scumpa Mea fiică, îmi dau seama că unele dintre aceste mesaje ți se pare că nu au niciun sens, dar trebuie să ai încredere în Mine și să știi că trebuie să revelez conținutul Cărții Apocalipsei, pentru ca sufletele să cunoască la ce să se aștepte în aceste timpuri.

Pentru cei cu credința slabă, dar care acceptă Cuvântul Meu dat prin acest profet, să știți că smerenia voastră și dorința născută din iubirea curată pentru Mine v-a adus mai aproape de Inima Mea Sfântă.

Voi sunteți Rămășița Bisericii Mele. Voi sunteți Biserica menționată în Cartea Apocalipsei.

Voi sunteți cei născuți din femeia care a dat naștere unui fiu și care a fost alungată în pustie, unde veți fi izolați dar vă veți uni ca unul pentru a proclama Sfântul Meu Cuvânt și a predica adevăratele Evanghelii.

Femeia dă naștere Bisericii Mele adevărate, turmei Mele fidele, pe care Falsul Profet nu va putea s-o inducă în eroare.

Voi, Biserica Mea, veți fi exilați în pustiu, unde veți găsi refugiu pentru 1260 de zile. Dar prin darul Spiritului Sfânt, veți fi hrăniți cu roadele iubirii Mele.

Cei care care-l vor respinge pe falsul profet și care trebuie să țină Biserica Mea unită, sunt acei membri fideli ai Bisericii Mele Creștine, inclusiv slujitorii Mei sfințiți.

Va trebui să mă cinstiți în secret deoarece sub domnia Falsului Profet Liturghia se va schimba, devenind de nerecunoscut.

Voi sunteți adevărații Mei discipoli și toate harurile Cerului se revarsă peste sufletele voastre prețioase.

Copii, cât de mult vă iubesc și cât de mult Îmi ușurați suferința! Dar câtă suferința este în Inima Mea din cauza acelor discipoli care vor refuza să Mă asculte.

Ei vor cădea în mrejele Falsului Profet, în întuneric, și Eu nu pot să îi salvez.

Din propria lor voință Mă vor pălmui peste față.

Rămășița Bisericii Mele va trebui să răspândească Cuvântul, celorlalți copii ai Mei incluzând și pe cei care nu Mă cunosc de loc.

Voi, Rămășița Bisericii Mele, va trebui să proclamați profețiile Mele și Sfântul Meu Cuvânt, celor care nu sunt creștini, sau celor care nu cunosc Cele Zece Porunci.

Sarcina voastră va fi să vă asigurați că Sfânta Biblie este citită și înțeleasă.

Va fi sarcina voastră să informați lumea despre înțelesul complet al peceților cuprinse în Cartea Apocalipsei pe care îl voi revela Mariei a Milostivirii Divine.

Cei doi martori din Cartea Apocalipsei:

Voi, cei care Mă urmați, sunteți unul dintre Cei Doi Martori la care se referă Cartea Apocalipsei, și care vor fi protejați din Ceruri.

Cuvântul Meu dat vouă, Rămășiței Bisericii Mele, poate fi aruncat la o parte ca un leș, dar Cuvântul Meu nu va muri niciodată.

Evreii vor fi al doilea dintre Cei Doi Martori.

Cele două sfeșnice sunt Bisericile Mele Creștine, Biserica tradițională adevărată și acei discipoli care Mă urmează și care vor fi aruncați la o parte de către Falsul Profet.

Cei doi măslini sunt Vechiul Ierusalim Israel și Noul Israel.

Ei, evreii, vor ști în sfârșit că Eu sunt Mesia, iar învățătura lor despre Adevăr va fi de asemenea aruncată la o parte și scoasă în afara legii de către falsul profet și anticrist pentru a putrezi ca și un leș. Din nou, acest popor ales nu va muri.

Ambele se vor simți înfrânte, dar nu va fi cazul, pentru că veți alcătui, împreună cu toate celelalte religii, una adevărată Biserică, Noul Ierusalim, care se va ridica din cenușă.

Veți supraviețui teribilei domnii a celui rău care se va ridica sub domnia celor doi: Falsul Profet și Anticristul. Amândoi vor fi aruncați în iazul de foc care va fi iadul însuși.

Această prigoană nu va dura mult, iar voi veți primi mare putere și protecție.

Veți primi ajutor și mulți lideri se vor ridica dintre voi pentru a vă călăuzi de-a lungul acestei perioade.

Mulți dintre voi vor deveni sfinți în Noul Meu Paradis și, datorită faptului că ați ajutat la construcția Rămășiței Bisericii Mele de pe pământ, veți domni cu Mine în Noul Cer și Noul Pământ care va apărea imediat la Doua Mea Venire.

Acelora dintre voi care nu sunteți cu Mine vi se va da un timp scurt pentru a alege.

Voi veți putea alege să fiți de partea profetului fals și împotriva Mea, sau veți putea fi de partea Mea.

Dacă îl alegeți pe primul atunci sufletul vostru va fi furat de către înșelător. Sună dur, dar acesta-i adevărul.

Dovada existenței Mele va fi dată tuturor copiilor lui Dumnezeu în timpul Marelui Avertisment.

Rugați-vă ca să acceptați Adevărul că sunt Eu, iubitul vostru Isus, Cel care vă cheamă din ceruri ca să vă deschidă ochii pentru a putea vedea, respectiv pentru a asculta și a putea auzi, înainte de a fi prea târziu.

Iubitul vostru Isus