Joi, 26 aprilie 2012 la ora 20:30

Prea iubita Mea fiică, încă o dată trebuie să spun tuturor copiilor lui Dumnezeu, să nu vă faceți griji sau să vă fie teamă de evenimentele care vor veni.

În curând toată omenirea va fi martora Milostivirii Mele, și multora dintre ei, chiar dacă vor simți remușcări pentru păcatele lor, nu le va fi frică de Mine.

În schimb, sufletele lor vor fi inundate de Iubirea Mea Divină. Lumina Mea va radia prin corpurile lor, și se vor bucura.

Timpul pentru Noua Eră de Pace aduce o bucurie imensă și entuziasm, pentru cei care recunosc Mâna Milostivirii Mele.

Fiecare păcătos este chemat la viața veșnică, și nu trebuie să se îndepărteze pe motiv că sunt confuzi.

Era Mea de Pace va fi o lume nouă în care douăsprezece națiuni vor domni sub conducerea Mea.

Veți trăi în pace, dragoste și armonie. Mediul înconjurător pe care-l vedeți astăzi pe pământ, va păli în comparație cu lumea care vă așteaptă.

Pentru cei îngrijorați sau speriați pentru familiile lor și pentru cei dragi: aduceți-i cu voi în Noul Meu Paradis minunat.

Rugați-vă pentru ei și Eu le voi dărui haruri speciale, astfel încât aceștia să primească darul de a recunoaște iubirea Mea.

Aceasta este cea mai mare dorință a Tatălui Meu, să vadă uimirea, bucuria și dragostea, care va străluci prin fiecare dintre copiii Săi prețioși când El le va dezvălui Noul Paradis.

Veți fi reuniți cu cei dragi care au murit în stare de har, și care vor fi înviați din morți.

De ce nu ați crede într-un asemenea dar? Când veți avea încredere în promisiunea Mea de a reveni, atunci veți simți pace.

Tot ceea ce vă cer este ca să vă pregătiți prin rugăciune. Când vă rugați pentru har și pentru alții, totul va fi bine.

Milostivirea Mea este atât de mare încât puțini nu vor recunoaște promisiunea Mea Divină de a aduna pe toți copiii lui Dumnezeu, de a-i lua acasă pentru a-i duce departe de strânsoarea satanei și a îngerilor lui demonici.

Adevărul Împărăției Mele va fi văzut chiar și de către atei care vor fi șocați. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, necredința lor se va transforma într-o iubire smerită și acceptare.

Chiar dacă vă aflați la începutul unei perioade dificile, niciuna nu va fi atât de grea încât să n-o puteți depăși prin dragostea și devotamentul pentru Mine, Isus al vostru.

Vă rog, nu permiteți fricii să stea în calea acceptării cu bucurie a darului Noului Meu Paradis.

Cei care-Mi sunt fideli vor fi luați într-o clipită, fără suferință, în Noul Cer și Pământ. Ar trebui să vă faceți griji pentru păcătoșii împietriți, care nu-Mi vor cere să le iert păcatele, care vor refuza Mâna Milostivirii Mele, rămânând în schimb pe cărările lor păcătoase.

Ei au nevoie de rugăciunile voastre.

Rugați-vă cu perseverență pentru mântuirea sufletelor lor.

Iubitul vostru Isus