Sâmbătă, 28 aprilie 2012 la ora 15:40

Fiica Mea, aceste luni au fost o perioadă dificilă, nu numai pentru tine, ci pentru toți copiii Mei iubiți.

Eu sunt Tatăl Creației și al iubirii și vă iubesc cu o profundă pasiune, pe fiecare copil al Meu, oricât de mult mă jigniți.

Este necesară o pregătire atât de intensă pentru a vă ajuta la pregătirea sufletelor pentru venirea preaiubitului Meu Fiu Isus Cristos!

O mare parte a omenirii suferă în acest moment din cauza persecuției. Această persecuție nu o simțiți doar din cauza sărăciei și a lipsei de bani, ci și din cauza înfometării spirituale.

Ca Tată al omenirii Eu sunt gata să Îl trimit pe Fiul Meu pentru a-și revendica tronul de drept.

Numai Eu cunosc acest timp. Nici chiar Fiul Meu nu cunoaște această dată.

Pot să vă spun că va fi în curând, și că cea mai mare parte a acestei generații, în viață în lumea de astăzi, va trăi ziua întoarcerii Fiului Meu în mare glorie.

Acum Mă pregătesc să-i adun pe toți copiii Mei ca să Îi țin departe de abisul teribil al suferinței pe care au trebuit să o îndure în pustie.

Acest pustiu a fost creat de mâna lui Lucifer și a tuturor îngerilor săi căzuți, care au cutreierat pământul de la căderea lui Adam și Eva.

Astăzi, multora dintre copiii Mei le este imposibil să creadă în Mine, Dumnezeu, Creatorul și Tatăl lor.

I-am binecuvântat pe copiii Mei cu inteligență și o voință liberă, independentă, astfel că ei pot alege orice cale de a-și trăi viețile.

Pentru a-i ghida spre Împărăția Mea le-am dat Cele Zece Porunci, care sunt sculptate în piatră.

Ele nu s-au schimbat, dar copiii Mei se simt mai deștepți decât sunt și le-au dat astfel noi înțelesuri, care sunt inacceptabile pentru Mine.

Timpul domniei tuturor demonilor aruncați afară, și care inundă pământul, este aproape de sfârșit.

Fac apel la toți copiii Mei să asculte. Timpul vostru pe pământ, așa cum îl știți, se apropie de sfârșit.

Cu toate acestea, există un pământ nou, un Paradis Nou care vă așteaptă.

Acesta va depăși orice imaginație a voastră și a fost pregătit cu dragoste de ceva timp, pentru fiecare bărbat, femeie și copil.

În sfârșit Eu voi uni toată familia Mea prețioasă și vom trăi cu toții in armonie, pace, iubire și bucurie pentru eternitate.

Pentru cei care refuză să intre în Noul Paradis voi face tot ce stă în Puterea Mea să vă opresc să întoarceți spatele moștenirii care este dreptul vostru.

Datorită darului voinței libere, pe care Eu nu Îl voi lua de la voi, alegerea este a voastră.

Tot ce trebuie să faceți este să vă întoarceți capul și să vă deschideți inimile.

Apoi, trebuie să alergați în brațele Mele, ca Eu să vă pot lua acasă.

Aceasta este dorința Mea cea mai dragă și mai prețioasă, să-i iau pe toți copiii Mei iubiți acasă, la locul de drept de care aparțin.

Tatăl vostru iubitor
Dumnezeu Cel Preaînalt