Sâmbătă, 23 iunie 2012 la ora 10:50

Copiii mei, vă chem pe toți să vă uniți în rugăciunea pentru convertirea păcătoșilor și să continuați rugăciunile voastre zilnice.

Postul va salva atât de multe suflete și este totodată și un Dar deosebit pentru Fiul meu Iubit.

Atât de mulți oameni în lume s-au îndepărtat de Fiul meu.

Cât de tare plânge El acum. El îi iubește atât de mult și i se sfâșie Inima văzând mai ales lipsa de loialitate a celor ce acceptă că El este adevăratul Fiu al Lui Dumnezeu cel Preaînalt.

Lumea a fost întoarsă cu susul în jos din cauza păgânismului. Ea a devenit astfel un loc al confuziei, al urii, al tulburărilor și neliniștii.

Este o stare asemănătoare cu cea din iad, deși nici pe de parte atât de terifiantă sau dureroasă. Puterea celui rău a creat această tensiune plină de ură și ea îi înconjoară pe toți copiii lui Dumnezeu.

Puțini sunt cei care au rămas neatinși de veninul răspândit în toate națiunile de puterea întunericului. Atât de mulți sunt orbiți de acest întuneric și simt că nu mai au nici o speranță.

Mulți sunt cei care nu se întorc la Dumnezeu și continuă pe calea care le aduce multă nefericire.

Cei care-L iubesc pe Dumnezeu, dar care Îi acordă puțină atenție prin intermediul rugăciunii, sunt la fel de neajutorați.

Numai rugăciunea, devoțiunea și sacrificiul vă pot aduce mai aproape de Dumnezeu. Nimic altceva nu vă va aduce pacea.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru cei care idolatrizează dumnezei falși. Ei au mare nevoie de multă rugăciune în aceste vremuri.

Rugați-vă pentru cei ispitiți de cel rău, care le creează greutăți celor ce se află sub controlul lor.

Ei au puțin timp la dispoziție înainte de Confesiune, de Avertisment. Când va sosi acea zi, va trebui ca ei să arate umilință în fața Adevărului ce li se va revela.

Marele plan al Fiului meu, de a salva o mare parte a omenirii, este pe cale de a fi dezvăluit lumii.

Mulți nu vor fi salvați.

Acesta este motivul pentru care iubiții Lui discipoli au o astfel de responsabilitate acum, de a se ruga pentru convertire, ca să salveze cât mai multe suflete posibil.

Mergeți în pace, copiii mei, știind că Fiul meu este mereu îndurător.

El dorește să-i salveze pe toți, și ca să realizeze acest lucru, oferă în dar omenirii Confesiunea.

Avertismentul este cel mai mare Dar oferit omenirii de la Moartea Sa pe Cruce.

Bucurați-vă, pentru că multe suflete care altfel ar fi fost chinuite în iad pe veci, pot fi astfel salvate și pot obține Darul Vieții Veșnice.

Mulțumesc că ați răspuns la această chemare a Cerului.

Iubita voastră Mamă, Mama lui Dumnezeu,
Mama Mântuirii