Luni, 02 iulie 2012 la ora 18:00

Draga Mea fiică mult iubită, este important ca cei ce mă urmează să fie răbdători.

Viitorul nu trebuie grăbit niciodată.

Planurile stabilite de Tatăl Meu Veșnic se vor desfășura în mod firesc, cu ajutorul Providenței Divine.

Timpul acordat vouă ca să Mă ajutați să pregătesc omenirea pentru Marea Mea Milostivire este foarte prețios. Este o perioadă în care mulți vor fi salvați datorită rugăciunilor voastre.

Speranța, credința și iubirea voastră pentru Mine, iubitul vostru Isus, vă vor susține în misiunea voastră.

Atunci când veți fi martorii atrocităților ce se vor desfășura în fața voastră, când tot ce reprezintă onoarea Mea va fi distrus, atunci veți ști că timpul se apropie.

Amintiți-vă că aceste lucruri trebuie să se întâmple și că datoria voastră, ca reprezentanți ai Armatei Mele, este să luptați și să rezistați în fața inamicului.

Armata Mea va fi echipată cu Daruri Divine și cu acestea îi va curăța pe cei ce sunt în întuneric.

Pregătirea necesită timp. Rugăciunea vă apropie de Inima Mea Sfântă și vă inundă sufletele cu oxigenul de care aveți nevoie pentru a supraviețui bătăliei.

Pe măsură ce vă întăriți, datorită harurilor pe care vi le-am dat, vă va fi foarte ușor să-i identificați pe dușmanii voștri care urăsc tot ceea ce Eu reprezint. Acest fapt vă va provoca suferință, durere și mânie, însă trebuie să rămâneți demni, în Numele Meu, în tot acest timp.

Când sunteți puși la încercare în Numele Meu trebuie să răspundeți cu iubire. Niciodată să nu analizați mesajele Mele, pentru că acest lucru nu e necesar.

Cuvântul Meu este cu adevărat Cuvântul Meu. Nimeni nu poate să-Mi apere Cuvântul, fiindcă e sculptat în piatră.

Oricine încearcă să-Mi distrugă Cuvintele, să facă remarci răutăcioase sau să emită judecăți eronate asupra lor, va eșua, pentru că sunt neputincioși în fața Sfântului Meu Cuvânt.

Acum că-mi cunoașteți Vocea, trebuie să fiți conștienți de suferința la care vă puteți aștepta proclamându-Mi Cuvintele în aceste timpuri.

Astăzi, dacă îmi menționați Numele, chiar și printre cei ce se consideră creștini, veți constata o tăcere stânjenitoare.

Dacă vorbiți deschis despre bine și rău, veți fi batjocoriți.

Dacă veți arăta, subliniind, modul în care păcatul îi poate distruge pe copiii voștri, veți fi întrebați: ce e acela păcat?

Azi, mulți nu știu ce este de fapt păcatul. Mulți acceptă păcatul ca fiind ceva firesc în viața lor, ca pe un lucru acceptabil.

Ei sunt încântați să-i găsească scuze păcatului pentru că asta le dă libertatea de a urma alte plăceri, de a venera zei falși, de a-și satisface toate poftele trupești.

Nu, ei nu vor să asculte, pentru că îi incomodează.

Voi, iubiții Mei discipoli, veți fi văzuți ca fiind obsedați de iubirea pentru religie și de o iubire față de Dumnezeu, care astăzi nu are valoare în ochii celor orbi.

Acesta e motivul pentru care trebuie să vă pregătiți, acesta e motivul pentru care trebuie să fiți puternici. Acestea sunt sufletele pentru care trebuie să vă rugați și la salvarea cărora trebuie să Mă ajutați.

Este o pierdere de timp să permiteți unor astfel de suflete să vă supere, să vă necăjească sau să vă insulte.

Răspundeți-le prin iubire și cu o tăcere plină de demnitate.

Să nu vă fie teamă niciodată să Mă proclamați, dar să n-o faceți într-un mod agasant, care să determine sufletele să fugă de voi. În loc de asta, aduceți-le la Mine prin rugăciunea și suferința voastră.

Armata Mea puternică și curajoasă, Te binecuvântez.

Vă iubesc.

Eu merg alături de voi, la fiecare pas pe care-l faceți în încercarea de a aduce sufletele la Mine.

Iubitul vostru Isus Cristos