Marți, 03 iulie 2012 la ora 20:00

Draga Mea fiică mult iubită, când îți trimit încercări, precum golul sufletesc, atunci trebuie să înveți să le recunoști așa cum sunt ele de fapt.

Când trebuie să suporți o asemenea secetă a sufletului, trebuie să accepți și că se întâmplă cu un motiv. Acela al salvării sufletelor printr-o astfel de suferință.

Multe suflete care s-au oferit ca victime cred că suferința înseamnă una dintre cele două lucruri ce urmează.

Primul, persecuția exterioară pe care trebuie să o suferiți din cauza muncii voastre.

Apoi, suferința fizică oferită Mie voluntar pentru a salva milioane de suflete.

Totuși, dintre toate suferințele, cea mai grea este cea a pustiului spiritual atunci când nici măcar o scânteie de iubire nu simțiți față de Mine, Isus al vostru, atunci când nici măcar o mulțime de rugăciuni nu vă eliberează din strânsoarea dezolării.

Oricât veți încerca, rugăciunea va deveni chin.

Oricât veți încerca să simțiți iubire și compasiune față de Mine, vă veți lupta.

Acesta este o formă de abandonare spirituală, când ți se pare că Eu sunt atât de departe încât nu mai poți ajunge la Mine.

Ceea ce voi nu știți este următorul lucru:

Acesta este un dar, un har de la Mine. Vă va înălța pe voi în ochii Mei, căci Eu sunt acela care permite încercările și suferințele voastre, datorită iubirii voastre generoase, prin care doriți sa salvați sufletele înnegrite.

Asta poate că pare nedrept, dar cu cât vă veți apropia de Inima Mea Sfântă, cu atât mai mult veți suferi prigonirea Mea din cauza păcatelor oamenilor.

Doar cei care sunt smeriți și cu inima curată, cei care nu se îngrijesc de propria persoană, ci Mă pun pe Mine înainte de orice pe acest Pământ, doar aceia pot să suporte Suferințele Mele.

Eu aleg cu grijă aceste suflete și ele vor lucra cu Mine prin darul suferinței, ca să Mă ajute în Planurile Mele, în Planurile Mântuirii.

Niciodată să nu te temi, fiica Mea, că Eu nu aș fi aici. Poate că nu simți prezența Mea, nu Mă vezi sau nu simți o iubire profundă pentru Mine așa ca de obicei, dar Eu sunt aici lângă tine.

Aveți încredere mereu în Mine, iubiții Mei discipoli, chiar și atunci când vi se pare greu să vă rugați.

Aveți încredere în Mine, când vă e dor de Mine cu dorul care nu poate fi împlinit sau stins, indiferent cât de tare vă străduiți să comunicați cu Mine.

Trebuie să știți că atunci când se întâmplă asta, Eu sunt mult mai aproape de voi decât v-ați închipui.

Trebuie să știți că Eu, în astfel de momente, vă înalț pentru ca în Lupta Mea pentru salvarea sufletelor să fiți luptători adevărați și de încredere.

Vă iubesc. Să nu vă dați bătuți niciodată! Niciodată să nu simțiți dezamăgire, pentru că Eu pășesc mereu alături de voi.

Va veni ziua când suferința va fi uitată. Locul ei va fi luat de bucuria care va împânzi lumea și acest lucru va posibil doar prin jertfa voastră pentru toți copiii lui Dumnezeu, care au nevoie de ajutorul vostru.

Isus al vostru