Miercuri, 04 iulie 2012 la ora 12:50

Copila Mea, cei care au asistat la minuni ale aparițiilor mele pe pământ vor ști că timpul pentru secretele și profețiile prezise se va desfășura în curând.

Copii, m-am făcut cunoscută în lume de ceva timp, pentru a ajuta la pregătirea voastră pentru întoarcerea glorioasă a Fiului meu.

Fiul meu vă pregătește pe toți, prin vizionari și profeți, astfel încât să fiți demni de a primi Darul Lui la viața veșnică.

Vouă nu trebuie niciodată să vă fie teamă de viitor dacă credeți în Fiul Meu, pentru că El este Pâinea Vieții și voi veți avea un viitor nou minunat.

Orice s-ar întâmpla în lume copii, trebuie să știți că Dumnezeu Cel Prea Înalt este cel ce poruncește.

Șarpele are o putere mică împotriva Tatălui meu.

Puterea șarpelui este întărită doar de cei care cad pradă păcatului și ispitelor puse de el în calea lor.

Omul devine prizonier atunci când păcătuiește pentru că slăbește puterea lui de a rezista păcatelor și altor ofense împotriva Tatălui meu.

Apoi, el continuă să păcătuiască până când este cuprins de un întuneric care este atât de dens, că nu poate scăpa din acesta, indiferent cât de tare încearcă.

Copii, datoria voastră acum, din dragostea ce-o aveți pentru Fiul meu, este de a ajuta acele suflete slabe.

Numai voi le puteți ajuta și salva, deoarece mulți nu vor putea să se ajute singuri.

Voi sunteți soldații Fiului meu de care El are nevoie în acest moment. Prin dragostea voastră pentru el, va acorda haruri asupra sufletelor pierdute atunci când invocați ajutorul Său, prin rugăciunile voastre.

Aici este rugăciunea cruciadei pentru a-i salva pe păcătoși.

Rugăciunea (64) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru salvarea fraților și surorilor noastre

"O, Preaiubitul meu Mântuitor, Isus Cristos, acceptă rugăciunile și sacrificiile mele ca un dar, pentru a ajuta la salvarea fraților și surorilor mele din temnița întunericului în care se află. Permite-mi să-i ajut să-și salveze sufletele. Te rog, iartă-le păcatele și revarsă Duhul Sfânt în sufletele lor, pentru ca să alerge în brațele Tale ca într-un refugiu de care au nevoie cu disperare, înainte de a fi pierduți pentru totdeauna. Pentru astfel de suflete, eu mă ofer pe mine însumi Ție, cu umilă slujire și recunoștință. Amin."

Copii, voi sunteți una cu Fiul meu.

Dragostea voastră Îi aduce o deosebită mângâiere, iar jertfele și rugăciunile voastre Îl vor ajuta să aducă toată omenirea în siguranța Noului Său Paradis de pe pământ.

Numai atunci poate să se reunească Sfânta Familie a lui Dumnezeu Cel Preaînalt și să trăiască în pace pentru totdeauna.

Mama voastră iubită
Mama Mântuirii

Mesajul contine

Pentru salvarea fraților și surorilor noastre
Rugăciunea (64) a Cruciadei de Rugăciune

Preaiubitul meu Mântuitor, Isus Cristos, acceptă rugăciunile și sacrificiile mele ca un dar, pentru a ajuta la salvarea fraților și surorilor mele din temnița întunericului în care se află.

Permite-mi să... citește tot