Joi, 12 iulie 2012 la ora 10:50

Fiica Mea prea iubită, nu lăsa nici un om să subestimeze impactul pe care Avertismentul îl va avea asupra întregii omeniri.

Pentru mulți, Avertismentul va fi un eveniment înspăimântător, atunci când va părea că lumea a ajuns la un sfârșit.

Mulți îl vor vedea ca pe un eveniment catastrofal, atunci când două comete vor părea că se ciocnesc și explodează aproape de suprafața pământului.

Flăcările de foc vor apărea ca în cazul unui vulcan ce a erupt în cer și multora le va fi teamă.

Razele focului roșu sunt Raze ale Sângelui Meu, Raze ale Milostivirii Mele, oferite vouă tuturor ca un dar de o asemenea magnitudine încât nici un om nu va fi capabil să înțeleagă ceea ce se întâmplă.

Mulți vor simți un foc ce arde prin corpurile lor, ca și cum căldura soarelui i-ar copleși.

În interior ei vor simți o căldură arzătoare, până ce simțul conștientizării le va face posibil să fie martori la spectacolul din sufletele lor.

Mulți vor simți că pământul se zguduie ca în cazul unui cutremur.

Pământul se va cutremura, va geme și mulți vor cădea prinzând în brațe tot ce apucă pentru a se adăposti.

Cu toate acestea, solul nu se va deschide ca să-i înghită. Pentru că acesta nu este un cutremur fizic, ci unul supranatural.

Înainte de a se întâmpla acest lucru, fenomenele meteorologice se vor dezlănțui.

Crucea Mea va apărea după explozia pe cer.

Mulți vor plânge lacrimi amare ale remușcării și tristeții și vor îndura durerea umilinței, din cauza păcatelor lor.

Alții vor țipa și vor blestema, deoarece aceștia nu vor fi capabili să reziste la iluminare, semnul divin, din cauza întunericului din sufletele lor și vor opune rezistență luminii Milostivirii Mele.

Ei vor urla de durerea focului iadului, căci semnul Milostivirii Mele le va arăta soarta care îi așteaptă, dacă nu se căiesc și nu își schimbă căile.

Acele suflete bune care Mă iubesc vor suferi de asemenea, căci multe dintre ele vor fi pătate de păcat, dar vor primi instantaneu Iertarea. Și ei vor fi smeriți, atunci când păcatul mândriei lor le este arătat.

Mulți vor rămâne în case câteva zile după aceea, și mulți vor trebui să se descurce singuri, din cauza lipsei de servicii. Acesta este motivul pentru care trebuie să vă pregătiți.

De asemenea va fi o perioadă a suferinței, când sufletele vor îndura durerea purgatoriului, având loc purificarea lor. În acest fel, mulți vor experimenta o revelație a stării sufletelor lor, devenind smeriți într-un mod pe care nu l-au mai experimentat niciodată până atunci.

Atât de mulți oameni vor accepta ceea ce s-a întâmplat și vor ști că au primit un Mare Dar al Harurilor și Milostivirii Mele Divine.

Convertirea va fi globală și la o scară la care nu s-a mai văzut de la Moartea Mea pe Cruce.

Miliarde se vor întoarce la Dumnezeu, pentru că Adevărul va deveni evident.

Ei vor ști exact ce se va întâmpla în Ziua Judecății și vor ști cum să-și salveze sufletele, deoarece dragostea Mea îi va fi învăluit.

Ei pot deveni întregi din nou în minte, trup și suflet.

Crucea Mea va fi dovada manifestării Milostivirii Mele Divine pe care am promis-o de mult timp omenirii. Peste tot în lume se va vedea Crucea Mea pe cer.

Un calm va coborî peste întreg pământul, ca urmare a acestui act de intervenție divină acordată copiilor lui Dumnezeu pentru a-i trezi din somnul lor.

Dar îngerii căzuți vor ataca pe toți copiii lui Dumnezeu prin armata lor dedicată, care va refuza Cupa Mea de Mântuire.

Plini de amărăciune, cu inimile împietrite și infestați cu pata satanei, vor lupta împotriva iubitorilor de Dumnezeu.

Față de cei ce urmează calea Adevărului, numărul lor nu va fi mare, dar ura lor îi va inspira pentru a complota la fapte demonice menite să distrugă această liniște și pace.

Va fi orchestrat un plan pentru a convinge lumea că acest eveniment a fost într-adevăr un accident cosmic, pe care oamenii de știință îl pot dovedi. Din păcate atunci mulți vor crede asta și mulți dintre copiii lui Dumnezeu vor recădea la vechea lor viață păcătoasă pe care au dus-o odinioară.

Apoi va începe bătălia pentru suflete și va dura ceva timp pentru a ajunge la confruntarea finală, când a Doua Mea Venire va pune capăt răutății.

Dragii Mei discipoli, nu permiteți acestor dezvăluiri să vă învăluie de teamă.

În schimb, pregătiți-vă pentru acest eveniment măreț și permiteți sufletelor voastre să-l îmbrățișeze.

Acceptați acest minunat Act Divin care să vă întărească hotărârea de a răspândi în continuare dragostea Mea în rândul familiei și prietenilor voștri.

Fiți mândri de legătura voastră cu Mine, Isus al vostru, și ajutați-Mă la salvarea acelor suflete care vor refuza să accepte Milostivirea Mea.

Mergeți. Pregătiți-vă. Bucurați-vă, pentru că timpul este aproape.

Vă iubesc.

Vă iubesc
Isus al vostru