Vineri, 13 iulie 2012 la ora 16:25

Prea iubita Mea fiică, urmașii Mei trebuie să cunoască succesiunea desfășurării evenimentelor, pentru că înțelegând aceste lucruri, ei vor deține știința ce-i va face capabili să ajute la domolirea pedepsei.

Avertismentul are loc ca o ultima șansă, dată de Tatăl Meu Veșnic, ca lumina Lui Dumnezeu, lumina Adevărului, să pătrundă și să inunde inimile oamenilor.

Dacă asta nu s-ar întâmpla, mare parte a umanității ar fi aruncată în iad, din cauza faptului că oamenii nu ar fi demni de Împărăția Tatălui Meu.

Acesta este un Act Divin, al Marii Milostiviri, cu scopul de a-i smulge din ghearele răului pe toți copiii Lui Dumnezeu și de a-i duce la moștenirea lor de drept.

Acest Act al Lui Dumnezeu este necesar din cauză că, în acest moment, un mare întuneric acoperă pământul iar Lumina lui Dumnezeu este doar o licărire.

El îi va despărți pe cei buni de cei care, deși se îneacă în păcat, se încăpățânează să nu renunțe la atașamentul lor față de Bestie și de gloria pe care aceasta le-a promis-o pe pământ. Este o pierdere de timp pentru sărmanele suflete, fiindcă ele ar trebui să știe că timpul lor pe pământ este scurt.

Pământul va fi înlocuit cu un Nou Paradis în care le va fi refuzată intrarea dacă resping Actul Meu de Dragoste și Milă.

Mulți vor rămâne în întuneric. Mulți se vor converti pe loc. Dacă majoritatea oamenilor se căiesc, atunci Necazul cel Mare nu va fi atât de greu de suportat.

Războiul Mondial nu va avea același impact dacă majoritatea umanității se va căi după Avertisment.

După Războiul Mondial va urma foametea și apoi urgiile. Însă, rugăciunile pot domoli pedeapsa.

Rugați-vă statornic ca Războiul și pedeapsa care-i va urma să poată fi redusă ca intensitate și evitată. Acest lucru poate fi realizat numai prin credința și loialitatea oamenilor față de Mine, Divinul lor Salvator.

Draga Mea fiică, nu Eu, Isus al tău, sunt cel care va aduce aceste teribile necazuri. Acestea vor fi create de păcatele nelegiuite ale oamenilor, a căror dorință de a avea putere, bani și control asupra lumii în interesul lor propriu, e de nesăturat.

În timp ce mulți dintre urmașii Mei vor aștepta cu răbdare și cu o dorință arzătoare A doua Mea Venire, confuzia va fi tot mai mare.

Mulți vor veni și vor pretinde că sunt Eu, Mesia, iar oamenii vor fi păcăliți.

Amintiți-vă ceea ce v-am spus, că Voi reveni pe pământ la fel cum am plecat când m-am înălțat la Cer printre nori.

Ignorați pe oricine ar pretinde despre el, că sunt Eu, în carne și oase (în trup), deoarece asta nu se va întâmpla.

Adepții Mei vor fi puternici datorită iubirii lor față de Mine, și trebuie să se concentreze doar pe o singură dorință, care dacă va fi îndeplinită, îmi va aduce bucurie și alinare. Această dorință va fi Misiunea de a salva suflete, toate sufletele, înainte ca Eu să vin din nou.

Nu uitați că loialitatea față de Mine va fi cheia spre salvare (mântuire) și spre lumea viitorului, ce nu va avea sfârșit, fiindcă ea va fi Noul Paradis ce-i va oferi fiecăruia dintre voi viața veșnică.

Al vostru iubit Isus