Duminică, 15 iulie 2012 la ora 15:45

Copilul meu, durerea suferită de către Fiul Meu și de ucenicii Săi în timpul misiunii Sale pe pământ este identică cu cea care urmează să fie suportată de către urmașii Săi, când El se pregătește să vină din nou.

În timpul vieții pământești, El s-a confruntat cu obstacole uriașe. Foarte puțini erau pregătiți să-L asculte în propria lui comunitate.

El a fost tratat cu dispreț și înjosit de către cei care au fost responsabili de biserici și sinagogi.

Cu toate acestea, el a fost primit de oamenii simpli și cuvântul Său a fost acceptat, deoarece ei au putut vedea Adevărul vorbelor Sale.

Cuvântul Său a creat teamă și nesiguranță în multe locuri, dar puțini au putut ignora înțelepciunea din învățăturile Sale.

Fiul meu a creat diviziune, deși nu aceasta a fost intenția Lui.

Comportamentul său simplu a făcut ca puțini să accepte faptul că el a fost Fiul lui Dumnezeu.

Mulți s-au întrebat cum ar putea Fiul lui Dumnezeu să fie un om obișnuit și atât de simplu?

L-au refuzat, pentru că ei credeau că Mesia va fi maiestuos, mândru și va solicita atenție în cele mai înalte cercuri ale bisericii.

Fiul meu nu a putut obține atenția celor responsabili de biserică în acele timpuri, pentru a asculta de El. Mândria lor i-a împiedicat să audă Adevărul.

Același lucru se va întâmpla acum, când Fiul meu pregătește lumea pentru a Doua Sa Venire.

Biserica Fiului Meu pe pământ nu va asculta nici de data aceasta, cu toate că ei știu cum a fost tratat Fiul meu prima oară.

Acum Cuvântul Său Sfânt, dat ție, profetul timpurilor finale, nu va fi acceptat în Biserica Fiului meu pe pământ.

Biserica Fiul meu e surdă la darul profeției. Ei neagă profeția deoarece nu vor să asculte. Ucenicii Fiului meu vor fi întorși de către responsabilii Bisericii Catolice de pe pământ și acuzați de a fi falși.

Deși învățăturile Fiul meu nu s-au schimbat niciodată, ei vor găsi neconcordanță în Cuvântul Său Sfânt dat lor acum.

Ei vor declara că aceste mesaje contrazic Cuvântul lui Dumnezeu.

Copii, trebuie să vă amintiți totdeauna că Fiul meu niciodată nu ar putea contrazice Biserica Sa pe Pământ, pentru că El însuși este Biserica.

Adevărul este în continuare așa cum a fost întotdeauna.

Trebuie să urmați Cuvântul lui Dumnezeu, pentru că vocea Fiului meu este aruncată deoparte și ignorată la fel cum a fost și prima dată.

Nu vă permiteți să refuzați Darul Mântuirii Sale, ultimul act al Milei Lui pe pământ.

Fiul meu a fost atât de răbdător, pentru atât de mult timp. Adevărul a fost dat omenirii odată cu Patimile Fiului meu pe Cruce.

Acesta a fost consolidat prin toate acele suflete alese, care au fost luminate de puterea Duhului Sfânt de-a lungul secolelor.

Acum a venit timpul ca Fiul meu să vină din nou și numai cei care recunosc glasul Lui, prin Darul Duhului Sfânt, vor urma îndrumările Lui.

Biserica, la fel ca în timpul vieții Fiului meu pe pământ, va respinge cuvântul Lui, când El se pregătește pentru a doua Sa venire.

Ei nu vor reuși să-L recunoască sau să-L accepte.

Ei nu au învățat nimic.

Rugați-vă ca aceste suflete curajoase din cadrul Bisericii, care recunosc glasul Lui, să aibă curajul de a-i conduce pe toți copiii lui Dumnezeu spre viața veșnică, în acest moment crucial din istorie.

Mama voastră preaiubită
Mamă a Mântuirii