Luni, 16 iulie 2012 la ora 15:15

Fiica Mea prea iubită, este timpul ca toți preoții, episcopii și toți cei care slujesc în Sfânta Mea Biserică Catolică și Apostolică de pe pământ, să se pregătească.

Pentru că este aproape ca timpul persecutării preaiubitului Meu Vicar Papa Benedict al XVI-lea să ajungă la apogeu.

Foarte curând el va fi obligat să fugă din Vatican. Apoi va veni vremea când Biserica Mea se va diviza, o parte împotriva celeilalte.

Fac apel la toți slujitorii Mei sfințiți să-și aducă aminte de cele mai sfinte jurăminte.

Niciodată să nu vă abandonați misiunea. Niciodată să nu Mă părăsiți pe Mine. Niciodată să nu acceptați minciuni în locul Adevărului.

Trebuie să-Mi cereți ajutorul în aceste vremuri dificile ce vor urma. Trebuie să vă ridicați, să vă uniți și să Mă urmați pe Mine.

Rugați-vă pentru puterea de care veți avea nevoie cu rugăciunea specială a acestei Cruciade.

Rugăciunea (66) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru cler: Ajută-mă să rămân credincios Cuvântului Tău Preasfânt

Rugăciunea (66) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru cler: Ajută-mă să rămân credincios Cuvântului Tău Preasfânt

"O, Preaiubite Isuse, ajută-mă în toate timpurile să rămân credincios Cuvântului Tău Preasfânt. Dă-mi puterea ca, în pofida încercărilor, să apăr Adevărul Bisericii Tale. Umple-mă cu harul de a administra Sfintele Sacramente așa cum Tu ne-ai învățat. Ajută-mă să hrănesc Biserica Ta cu Hrana Vieții și să-Ți rămân loial Ție, chiar și atunci când îmi va fi interzis să fac asta. Eliberează-mă din lanțul înșelăciunilor cu care mă voi confrunta, ca să pot proclama Cuvântul Adevărat al lui Dumnezeu. Acoperă-i în aceste timpuri pe toți slujitorii Tăi sfințiți cu Sângele Tău Preasfânt, pentru ca să rămânem curajoși, loiali și statornici în credința noastră față de Tine, Mântuitorul nostru Iubit, Isus Cristos. Amin."

Nu fiți descurajați, iubiții mei slujitori sfințiți, pentru discordanța care a fost profețită și care trebuie să se împlinească în bătălia finală pentru suflete.

Vă iubesc și am să fiu cu voi când mergeți alături de Mine pe calea spinoasă către Calvar, astfel ca Salvarea să poate fi atinsă încă o dată, pentru toate sufletele.

Iubitul vostru Isus

Mesajul contine

Pentru Cler: Ajută-mă să rămân credincios Cuvântului Tău Preasfânt
Rugăciunea (66) a Cruciadei de Rugăciune

Preaiubite Isuse, ajută-mă în toate timpurile să rămân credincios Cuvântului Tău Preasfânt.

Dă-mi puterea ca, în pofida încercărilor, să apăr Adevărul Bisericii Tale.

Umple-mă cu harul de a administra... citește tot