Marți, 17 iulie 2012 la ora 16:00

Fiica Mea prea iubită, misiunea ta trebuie să îi cuprindă pe toți copiii lui Dumnezeu. Tânjesc în special după tineri și după cei care permit ca inteligența umană să le blocheze urechile la Adevărului Existenței Mele.

Îmi sunt dragi sufletele tinerilor și deplâng modul în care mulți dintre ei nu au învățat niciodată Adevărul.:

Ei au fost conduși de către părinții lor, dintre care mulți nu cred în Dumnezeu, într-un abis de întuneric.

Lumina pe care ei o caută este acea lumină falsă dată de tot ce strălucește. Ei sunt seduși de muzică, haine, divertisment, tot ce este făcut pentru a stimula simțurile.

Ei nu Mă cunosc. Mulți nu au auzit niciodată de Mine sau de speranța pe care Eu o reprezint în căutarea lor pentru fericirea viitoare.

Lucifer, îngerul căzut din Ierarhia cea mai Înaltă a Tatălui Meu, a fost un talentat muzician.

Astăzi, ca satana pe pământ, el ispitește tinerele suflete sensibile prin intermediul muzicii.

Muzica este arma sa de distrugere și folosește toate genurile pentru a atrage micuțele suflete inocente în rețeaua lui de înșelăciune.

Muzica este un mare Dar de la Dumnezeu. Dar este de asemenea folosită pentru a masca supunerea periculoasă față de cel rău prin intermediul versurilor care onorează bestia. Doar foarte puțini tineri înțeleg puterea muzicii sau atunci când ea este folosită într-un mod greșit.

Vă rog, vă îndemn să Mă ajutați la salvarea micuțelor suflete.

Aduceți-i la Mine. Nu-i forțați niciodată. În schimb consacrați-Mi Mie tinerii copii prin această rugăciune.

Rugăciunea (67) a Cruciadei de Rugăciune: Păstrează-i în siguranță pe copiii mei față de Regele Minciunilor

"Te rog, Isuse drag, păstrează-i în siguranță pe copiii mei de Regele Minciunilor. Eu consacru acești copii (numele lor) Inimii Tale Preasfinte și Te rog ca prin mantia Prețiosului Tău Sânge să le luminezi sufletele și să-i iei în siguranță în brațele Tale iubitoare, pentru a putea fi ocrotiți de orice rău. Te rog ca Tu să le deschizi inimile și să le inunzi sufletele cu Sfântul Tău Duh în timpul iluminării conștiinței, astfel încât ei să fie purificați de tot păcatul. Amin."

Rugăciune pentru atei în timpul Avertismentului

Celor care vă ziceți atei, ascultați acum promisiunea Mea. Vă iubesc și nu voi renunța niciodată la lupta Mea pentru a vă salva din ghearele înșelătorului, a lui Satana, care vă orbește de la Adevăr.

Când va veni timpul și vă veți vedea păcatele în fața ochilor în timpul Avertismentului, vă rog să spuneți aceste cuvinte:

"Isuse, arată-mi Adevărul și salvează-mă de cel rău. Îmi pare sincer rău pentru păcatele mele și Te rog să mă iei acum și să-mi arăți Lumina Milostivirii Tale. Amin."

Dacă spuneți această rugăciune nu veți mai fi confuzi niciodată. Se va ridica o greutate de pe inima voastră și veți fi cu adevărat în pace.

Aduceți-vă aminte de aceste cuvinte când acea zi va sosi.

Eu nu vă voi părăsi. Vă voi susține, iar voi veți simți Iubirea Mea curgând prin trupul vostru, și atunci veți primi dovada după care tânjiți.

Mesajul contine

Păstrează-i în siguranță pe copiii mei de Regele Minciunilor
Rugăciunea (67) a Cruciadei de Rugăciune

Te rog, Isuse drag, păstrează-i în siguranță pe copiii mei de Regele Minciunilor.

Eu consacru acești copii (numele lor…) Inimii Tale Preasfinte și Te rog ca prin mantia Prețiosului Tău Sânge să le lumi... citește tot


Rugăciunea ateilor în timpul Marelui Avertisment
Rugăciunea (21) din Alte rugăciuni

Celor care vă ziceți atei, ascultați acum promisiunea Mea.

Vă iubesc și nu voi renunța niciodată la lupta Mea pentru a vă salva din ghearele înșelătorului, a lui Satana, care vă orbește de la Adevăr.

Când... citește tot