Marți, 17 iulie 2012 la ora 23:18

Prea iubita Mea fiică, acum timpul trece repede. V-am pregătit pe toți de ceva vreme.

Voi, discipolii Mei, știți ce aveți de făcut. Propria spovadă este importantă și trebuie să vă spovediți în fiecare săptămână de acum încolo.

Fiți în pace. Sunt mulțumit de modul cum Mi-ați urmat instrucțiunile. Vă rog întoarceți-vă în continuare la Cruciadele de Rugăciune și concentrați-vă pe rugăciuni pentru a salva sufletele altora.

Când Avertismentul va avea loc, va fi multă confuzie.

Oamenii de pretutindeni vor fi smeriți așa cum nu au mai fost.

Mulți vor fi prea tulburați ca să se mai ducă imediat la locurile lor de muncă. Oameni cu funcții înalte, în guverne, vor pune la îndoială propriile legi.

Ucigașii și criminalii din comunitățile voastre vor simți o mare părere de rău și disperare, dar și mulți dintre ei își vor ispăși pedepsele pentru păcatele lor.

Preoții Mei și ceilalți slujitori sfințiți ai Mei vor ști imediat că aceste mesaje vin direct de pe Buzele Mele Sfinte.

Atunci ei se vor ridica și îi vor urma pe discipolii Mei spre a Mă ajuta să pregătesc lumea pentru a Doua Mea Venire.

Câțiva dintre ei vor ști că Eu le vorbesc, însă nu vor avea curajul să proclame deschis Cuvântul Meu Cel Sfânt.

Cu timpul, ei vor primi harurile necesare pentru a susține Sacramentele Mele, atunci când vor realiza că vor fi desacralizate. Atunci li se va da dovada acestor profeții.

De atunci încolo, mulți părinți vor simți nevoia să insufle în copiii lor de peste 7 ani, importanța rugăciunii și a căinței. Părinți, aveți datoria să îi învățați pe copii Adevărul.

După Avertisment inimile lor vor fi deschise iubirii Mele, iar voi trebuie să-i ghidați în continuare spre lucrurile spirituale.

Asigurați-vă ca de acum încolo să aveți mereu în casă Apă Sfințită și o Cruce a Sfântului Benedict, împreună cu Pecetea Atotputernicului Dumnezeu Cel Viu atârnată în casa voastră. Toate acestea vă vor proteja familia.

Urmați-Mi instrucțiunile și totul va fi bine.

Fiica Mea, tu acum trebuie să mergi să te asiguri că această Carte a Adevărului va fi publicată cât de curând posibil. Este important ca acele suflete care nu au acces la calculatoare, să primească și ele aceste învățături.

Fiți fără frică, pentru că Eu vă voi îndruma și voi trimite ajutor pentru ca această carte să fie răspândită în toată lumea.

Mergeți în pace. Mergeți în iubire. Eu sunt cu voi întotdeauna.

Eu stau cu voi în fiecare moment al zilei călăuzindu-vă, chiar și atunci când nu vă dați seama. Sunt în inimile voastre.

Preaiubitul vostru Isus