Vineri, 10 august 2012 la ora 12:45

Prea iubita Mea fiică, să știi că atunci când amâni rugăciunea către Mine, Divinul Tău Isus, devii mai slabă și te distanțezi de Mine.

Niciodată nu trebuie să amâni sau să întârzii timpul necesar pe care să Mi-l dedici în fiecare zi.

Când faci asta, cel rău te distrage și îți umple mintea cu probleme lumești fără sens.

Apoi vei simți un gol și în sufletul tău se va da o luptă.

Nu știți că fără Mine sunteți nimic? Un vas gol care nu poate fi satisfăcut de nimic, indiferent cât de puternică pare ispita minunățiilor materiale.

Când Eu ridic un suflet, acesta se împletește cu Inima Mea Sfântă.

Dar pentru a rămâne ferm alături de Mine, sufletul trebuie să comunice cu Mine și să-și declare constant iubirea, oferind recunoștință. Altfel riscă să se îndepărteze, la fel ca un copilaș care este separat de mama sa la naștere, prin tăierea cordonului ombilical.

Nu Mă pierdeți din ochi nici măcar pentru o clipă, fiindcă cel rău abia așteaptă.

Apoi, în cel mai neașteptat moment, el va interveni ca să vă distrugă și să vă răpească de la Mine.

Pentru a ispiti, el folosește simțurile și alte suflete ca astfel să-și chinuiască victimele. Țintele lui sunt în special soldații Mei, ei suferă cel mai mult.

Fiica Mea, în timp ce erai ocupată cu lucrarea Mea, ți-ai luat ochii de la Mine, iar asta ți-a cauzat suferință. Ai devenit pierdută și confuză. Agitația ta a crescut cu fiecare întrerupere cauzată de cel rău, menită să te facă să amâni timpul stabilit pentru întâlnirea cu Mine, Isus al Tău.

Atunci când se întâmplă aceasta trebuie să mergi la Spovedanie, să primești Trupul Meu și să petreci timp în rugăciune.

Nu trebuie să uiți să te rogi Sfântul Rozariu al iubitei Mele Mame deoarece el îți oferă un scut protector împotriva satanei.

Mergi acum. Vino la Mine azi, prin intermediul rugăciunii. Apoi, în timpul zilei, vorbește-Mi ca unui prieten și împărtășește-Mi preocupările tale. Apoi încredințează-Mi-le și lasă-ți grijile în seama Mea.

Al vostru Isus