Duminică, 12 august 2012 la ora 18:00

Prea iubita Mea fiică, să știi că așa precum Eu te instruiesc pe tine ca să pregătești omenirea pentru mântuirea care este a sa de drept, tot așa își instruiește și cel rău sufletele.

El pregătește falși profeți ca să-i inducă în eroare pe copiii Lui Dumnezeu și să-i facă să-l accepte pe anticrist ca fiind Isus al lor.

Îți va fi greu să înțelegi această ticăloșie, însă cu Darul de a citi sufletele pe care ți l-am dat vei știi pe loc cine sunt profeții falși.

Fiica Mea, ei te vor ținti întotdeauna pe tine, în cele mai parșive moduri, tu fiind adversarul lor numărul unu. Totuși, minciunile lor deghizate ca fiind Sfinte Cuvinte ale Lui Dumnezeu, ascund cea mai mare minciună dintre toate.

Ei vor declara că falsul profet va fi adevăratul Papă.

Ei vor declara, la început în mod subtil, că anticristul va fi Cristos Regele.

Când vor seduce bietele suflete spunând că mesajul lor provine de la Dumnezeu, acestea nici atunci nu-și vor da seama de asta.

Trebuie să-i avertizez pe toți copiii lui Dumnezeu. Eu niciodată nu voi veni în trup, a doua oară.

Eu nu voi apărea în lume ca un conducător. Și nici nu voi săvârși minuni, de data aceasta, ca să vă demonstrez cine sunt Eu, altele decât minunea Avertismentului și minunea de pe cer, care va fi vizibilă o vreme, după ce Avertismentul va avea loc.

Anticristul va pretinde a fi Eu, Isus Cristos. Această monstruozitate a fost prezisă.

Copii, nu e o sarcină ușoară să știți pe cine să credeți, pentru că mulți vor veni în Numele Meu. Dar să știți următoarele.

Cel rău, prin intermediul falșilor săi profeți, nu vă va zice niciodată să vă rugați la Sfântul Duh sau să primiți Sacramentul Sfintei Euharistii.

El nu va recunoaște niciodată că Eu, Isus, Fiul Omului am venit ca Mesia, în trup, ca să răscumpăr omul din păcat.

El nu vă va cere sau încuraja să vă rugați Sfântul Rozariu sau să-i arătați loialitate iubitei Mele Mame.

Fiți vigilenți. Stați treji și urmați doar îndrumările Mele.

Cel rău încearcă să formeze o armată dintre discipolii Mei. Deși cealaltă armată a sa e bine instituită pe pământ, el îi țintește acum pe cei ce cred în Mine, Isus al vostru, fiindcă el vrea să-și ascundă faptele odioase în spatele oamenilor sfinți.

El se va folosi de iubirea lor pentru Mine ca de un scut pentru a ascunde minciunile pe care intenționează să le impună lumii.

Credeți în Cuvintele Mele și nu vă abateți de la Adevăr, așa cum vă este el dat acum, prin aceste Sfinte Mesaje ale Mele către lume.

Al vostru Isus