Luni, 13 august 2012 la ora 19:45

Copila mea, în curând mulți dintre profeți lumii, vizionari și văzători în Duh nu vor mai primi mesaje, în scopul de a face loc acestor mesaje, care sunt cele mai importante.

Multe din lucrările Mele, prin intermediul vizionarilor, se vor opri în curând pentru a lăsa loc Glasului Sfântului Duh, dat ție, profetului timpurilor din urmă.

Mulți profeți falși, care au apărut mai înainte, vor striga în continuare cu voci tot mai ridicate și acestea vor fi singurele voci ce vor concura cu aceste ultime mesaje adevărate provenite din Cer, pentru a vă capta atenția.

Nu te teme, copilul meu, pentru că tu și această misiune sunteți protejați.

Tu nu ești singura care lucrează pentru această misiune. Cerul întreg și toți îngerii și sfinții lucrează împreună cu tine. Acesta este motivul pentru care tu nu trebuie să te simți niciodată singură, nici chiar atunci când suferi.

Ești blocată în fiecare zi de către dușmanii lui Dumnezeu.

Sunt în desfășurare planuri de a bloca publicarea Cărții Adevărului, dar această prigoană este aproape încheiată.

Rămâi tot timpul aproape de Mine, Mama ta, ca Eu să pot așterne Mantia Mea Sfântă în jurul tău, pentru a te proteja de cel rău.

Ești tot mai puternică și mai curajoasă, deși te simți obosită. Aceasta va trece și lumea va primi Cartea Adevărului, promisă de atâta timp.

Du-te acum și mulțumește-i lui Dumnezeu pentru această misiune importantă.

Tot Cerul te binecuvântează.

Te ținem de mâna în fiecare zi și toți sfinții te protejează.

Bătălia începe în momentul în care prima carte este vândută. Ea se va răspândi peste tot în lume, așa că trebuie să te pregătești în mod adecvat.

Cere ajutor și-l vei primi.

Du-te în pace și iubire.

Iubita voastră Mamă
Mama Mântuirii