Joi, 27 septembrie 2012 la ora 09:00

Mult iubita Mea fiică, Misiunea de a salva acele două miliarde de suflete care vor refuza Mâna Mea Milostivă trebuie să facă parte din rugăciunea zilnică a celor care se consideră Cruciați ai lui Dumnezeu.

Multe miracole vor putea fi observate prin faptul că unei mari părți din umanitate i se va da Darul Salvării și al intrării în Noul Paradis.

Suferința din Inima Mea Sfântă este sfâșietoare din cauza acestor suflete pierdute. Acesta este motivul pentru care discipolii Mei trebuie să se roage cu sârguință, astfel încât toți să poată fi uniți într-o singură familie, în Noua Eră. Dacă familia Mea se dezbină, îmi va produce o agonie teribilă.

Vă chem pe toți să salvați aceste suflete care vor refuza cu încăpățânare să îl accepte pe Dumnezeu, prin recitarea rugăciunii (79) din Cruciada de Rugăciune.

Rugăciunea (79) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru 2 miliarde de suflete pierdute

"O, Isuse drag, Te rog revarsă Milostivirea Ta asupra sufletelor pierdute. Iartă-le faptul că Te resping, și folosește rugăciunile și suferința mea ca prin Milostivirea Ta să reverși asupra lor Harurile necesare sfințirii sufletelor lor. Îți cer darul iertării pentru sufletele lor. Te rog, deschide-le inima ca să poată veni la Tine și să Te roage să-i umpli cu Sfântul Duh, ca astfel să poată accepta adevărul Iubirii Tale și să poată trăi veșnic cu Tine și cu întreaga familie a Lui Dumnezeu. Amin."

Multora le este dificil să accepte milostivirea lui Dumnezeu. Asta se întâmplă din cauza puterii pe care satana o are asupra lor, chiar dacă în multe cazuri ei nu știu asta.

În unele cazuri, chiar dacă nu au dubii legate de existența lui Dumnezeu, totuși ei îl aleg pe satana, fiind pe deplin conștienți de faptul că Dumnezeu există și că El i-a creat. Ei întorc spatele Împărăției Lui Dumnezeu.

Împărăția pe care ei o aleg este cea promisă lor de satana. Ei cred că această împărăție, la sfârșitul timpului, oferă belșug, minunății și că aceasta va fi o lume sclipitoare, numai că nu este așa. Tot ceea ce vor găsi va fi un mare lac de foc, unde ei vor suferi de mâna diavolului. El îi va chinui pe veci, iar ei vor suferi în fiecare clipă această durere fără de sfârșit.

Acum știți de ce sufăr Eu o asemenea agonie – pentru că simplul gând la suferința pe care ar avea-o de îndurat un astfel de suflet, este mult prea mult de suportat.

Doar rugăciunile voastre, discipolii Mei, și Milostivirea Mea le pot oferi o speranță. Ajutați-Mă să le salvez.

Isus al vostru

Mesajul contine

Pentru 2 miliarde de suflete pierdute
Rugăciunea (79) a Cruciadei de Rugăciune

Mult iubita Mea fiică, Misiunea de a salva cele două miliarde de suflete care vor refuza Mâna Milostivirii Mele trebuie să facă parte din rugăciunea zilnică a tuturor celor care se consideră Cruciați ai... citește tot