Vineri, 28 septembrie 2012 la ora 22:15

Mult iubita Mea fiică, marile schimbări din lume, prezise înaintea celei de a Doua Mea Veniri, sunt pe cale să apară, rând pe rând.

Vremea impostorilor care vor pretinde că vin în Numele Meu și se vor face astfel cunoscuți lumii, este foarte aproape.

Mulți oameni vor fi amăgiți să creadă în acești profeți mincinoși, pentru că ei își vor face intrarea cu mare pompă.

Dar unul dintre ei îi va induce în eroare, în mod deosebit, pe mulți, deoarece se va prezenta pe sine ca fiind regele, într-un mod umil, pentru a-i convinge pe oameni că el este Eu, Isus Cristos.

Acest om va spune lumii că el este Mesia și va fi aplaudat de multe figuri de seamă ale lumii.

Ei îl vor prezenta, la început, ca pe un conducător politic extraordinar și plin de compătimire.

Va fi văzut ca un conciliator talentat, așa după cum v-am spus. Atitudinea și carisma sa vor afișa o imagine mistică, ce va părea să fie de origine dumnezeiască.

Aspectul lui atrăgător și personalitatea sa îmbietoare vor atrage mulțimile de oameni.

El urmează să fie dezvăluit lumii în curând, iar apariția sa va fi bruscă.

Acei lideri care îl vor prezenta ca pe un salvator, ca pe omul care va pune capăt războiului din Orientul Mijlociu, sunt respectați în multe părți ale lumii. De aceea va fi acceptat cu atâta ușurință acest fals mesia.

După un timp, atractivitatea sa se va răspândi. Mass-media îi va lăuda abilitățile diplomatice și va fi urmat de multă lume.

Acesta este omul care va spune că el este Mesia. El va spune tuturor că este Isus Cristos, care s-a întors să își anunțe a doua venire.

El este anticristul.

Să nu vă lăsați amăgiți nici o clipă. Eu, Isus Cristos, am venit în trup întâia dată pentru a mântui omenirea. Să știți însă că de această dată nu voi mai veni în trup. Voi veni precum un hoț în puterea nopții. Voi pregăti lumea prin aceste mesaje, însă nu vă voi spune ziua sau ceasul, pentru că nu le știu. Doar Tatăl Meu cunoaște clipa.

Eu voi anunța a Doua Mea Venire înainte ca semnul sosirii Mele să se arate pe cerul întregii lumi.

Orice om care pretinde a fi Isus Cristos și care pășește pe pământ ca om, este un mincinos.

Fugiți, căci el va aduce nenorocire și suferințe nemaivăzute. Amăgirea sa va îmbia sufletele către o falsă iubire de Dumnezeu. El va răstălmăci Adevărul. Aceia care îl vor urma sunt în mare primejdie.

Al vostru Isus