Sâmbătă, 29 septembrie 2012 la ora 19:15

Mult iubita Mea fiică, trebuie să le spun tuturor celor care cred în Mine, Isus Cristos, să se trezească și să își trăiască de acum viața în Mine.

Aceste mesaje nu sunt date doar pentru a-i avertiza pe cei care nu cred în Cristos, Răscumpărătorul Omenirii, ci ele sunt adresate și celor care cred în Dumnezeu.

Credincioșii nu trebuie să se simtă niciodată siguri în convingerea că ei cunosc Adevărul.

Acelora dintre voi care spuneți că știți Adevărul Învățăturilor Mele, vă spun că nu trebuie să simțiți niciodată mulțumire de sine. Dacă o aveți, înseamnă că veți neglija munca necesară pentru sfințirea sufletelor voastre.

Credincioșii pot deveni confuzi în legătură cu Învățăturile Mele. Atât de mulți nici nu înțeleg semnificația Celei de-a Doua Mea Veniri.

Mulți dintre discipolii Mei cred că întreaga omenire va fi conștientă de aceasta și, prin Mila Mea, toți vor fi salvați. O, cât de mult aș vrea ca acest lucru să fie adevărat! Câtă alinare mi-ar aduce acest lucru! Din păcate mulți nu vor fi pregătiți. Mulți vor refuza să asculte avertizările și instrucțiunile Mele. Prin urmare, ei nu se vor putea pregăti cum trebuie.

A Doua Mea Venire va avea loc. Acelor credincioși care spun că ei cred doar în Adevărul conținut în Sfânta Scriptură, le spun aceasta. Vă este ușor să acceptați ceea ce a fost profețit acolo și deja s-a și petrecut. Dar nu vă este tot atât de ușor să acceptați profețiile viitoare, la care omenirea încă nu a fost martoră.

De asemenea, trebuie să acceptați și faptul că vor fi trimise Mesaje Divine pentru a vă pregăti. Acceptați că această pregătire are loc chiar acum.

Fiți vigilenți tot timpul. Nu Mă respingeți acum, pentru că acesta este timpul de pregătire.

Fiți recunoscători că vi se oferă acest mare dar.

Iubitul vostru Isus