Miercuri, 10 octombrie 2012 la ora 21:50

Mult iubita Mea fiică, spune lumii că trebuie să se trezească din somnolența ei. Dacă nu se trezesc, ei nu vor reuși să vadă planurile nelegiuite, despre care v-am spus cu ceva timp în urmă că se vor desfășura.

Vorbesc despre dominarea globală care a fost orchestrată pentru a distruge Creștinismul.

Biserica Mea este nimicită cărămidă cu cărămidă. Slujitorii Mei sfințiți sunt împinși în mod deliberat dincolo de limita rezistenței lor.

De asemenea, Biserica Mea este profanată de aceia care practică adorația fiarei.

Acești impostori nu sunt Creștini. Ei practică ocultismul și se infiltrează în toate organizațiile, incluzând diferitele Biserici și religii. Ei vizează în mod special Biserica Catolică.

Aceasta este Biserica pe care o urăsc cel mai mult. Minciunile lor au menirea de a-i face pe catolici să se rușineze în a se ridica pentru ca să-și apere Biserica.

Minciunile lor fac foarte dificil, pentru toate Bisericile Creștine, să apere Sfintele Sacramente dictate de Dumnezeu.

Păgânismul se va impune în toate Bisericile lui Dumnezeu și vai de cel care se va ridica pentru a apăra Adevărul lui Dumnezeu.

Timpul pentru divizarea umanității a sosit. Eu voi veni și voi împărți pământul.

Cei care vor fi fideli Învățăturilor Mele vor fi aduși la Pieptul Meu. Cei care îl sfidează pe Dumnezeu și hulesc împotriva Adevărului vor fi exilați.

Bătălia a început deja. Dovezile sunt pe cale de a fi prezentate.

Încă mai este timp să alegeți între minciunile acestui grup satanic, care vine îmbrăcat în blană de miel, sau Adevărul despre care vi se va spune că este o minciună.

Trebuie să fiți vigilenți tot timpul. Fiți cu ochii deschiși. Întoarceți spatele atunci când Numele Meu, Trupul Meu, Cuvântul Meu sunt blasfemiate.

Al vostru Isus