Joi, 11 octombrie 2012 la ora 10:03

Mult iubita Mea fiică, dificultățile cu care se confruntă discipolii Mei în aceste timpuri sunt dublate.

În primul rând, trebuie să fie martori la minciunile care li se afișează și care le sunt băgate pe gât de către guvernele laice. Aceste minciuni, sub forma unor legi noi, idei și reguli noi, nu fac decât un singur lucru. Să încalce Legile lui Dumnezeu. Ele sunt legi ale toleranței, care permit în mod liber ca faptele păcătoase să fie înscrise în constituțiile și în Bisericile voastre.

Al doilea chin se va datora presiunilor care vor fi asupra voastră pentru că veți îndrăzni să spuneți Adevărul, Cuvântul lui Dumnezeu. Fiica Mea, îndrăznește să spui Adevărul, și vei fi combătută cu putere. Apoi vei fi acuzată că nu ești creștină și ești lipsită de toleranță.

Vezi cum lucrează satana? El păcălește sufletele slabe pentru ca ele să creadă minciunile și să accepte păcatul, afirmând că el nici nu există.

Acești oameni din toate națiunile, umăr la umăr, cresc presiunea pentru distrugerea Bisericilor Mele Creștine și pentru a face păcatul acceptabil. Scopul lor este să îi reducă la tăcere pe cei care Mă urmează și să le reducă posibilitatea de a declara deschis Adevărul Sfântului Meu Cuvânt.

Veți suferi din cauza acestor monstruozități. Însă, când se va întâmpla asta, să știți că Mă voi uni tot mai mult cu inima voastră.

Vă rog să fiți puternici, de dragul Meu. Trebuie să vă rugați pentru acele biete suflete înșelate, pentru că nu sunt decât niște pioni în jocul viclean plănuit de cei care îl venerează pe satana.

Să nu vă lăsați păcăliți, pentru că tocmai când veți gândi că viclenia lor – deghizată în toleranță și iubire pentru oameni și pentru drepturile lor – a copleșit omenirea, bătălia se va intensifica.

Mâna Tatălui Meu va lovi cu atâta putere, încât cei care făptuiesc acestea vor fi măturați. Niciodată să nu disperați, gândind că acest grup îi va înfrânge pe discipolii Mei. Nu vor fi niciodată capabili să facă asta, deși poate uneori ar părea așa.

Treziți-vă, slujitorii Mei sfințiți. Nu trebuie să vă lăsați agresați sau absorbiți în acest plan înșelător care este orchestrat pentru a desacraliza Cuvântul lui Dumnezeu.

Voi trebuie să susțineți Învățăturile Mele, Mântuitorul vostru, și să nu Mă negați niciodată. Da, veți fi ispitiți să faceți asta. Mulți dintre voi Mă vor respinge, acceptând aceste noi legi haíne.

Dacă Mă veți respinge astfel, Eu voi fi în așteptare și dacă Mă veți chema, vă voi ridica. Vă voi susține prin Intervenția Mea Divină. Vă rog să recitați această Litanie de rugăciune.

Litania de Rugăciune (3) "Isus către Omenire": Apărați Cuvântul lui Dumnezeu

"O Isue iubit, protejează-ne de minciunile care Îl ofensează pe Dumnezeu.
Protejează-ne de Satana și de armata sa Ajută-ne să Te iubim tot mai mult.
Susține-ne în bătălia noastră.
Apără-ne în credința noastră.
Condu-ne la Refugiul siguranței Tale.
Ajută-ne să ne ridicăm și să apărăm Voința Ta divină.
Întărește-ne în hotărârea noastră de a fi adevărați discipolia ai Tăi Dă-ne curaj.
Dă-ne încredere.
Călăuzeste-ne pe calea Adevărului.
Apără-ne împotriva dușmanului.
Revarsă asupra noastră Harul Protecției Tale.
Ajută-ne să ocolim ispitele.
Adu-ne mai aproape de Inima Ta Preasfântă.
Ajută-ne să-Ți ramânem loiali în toate timpurile. Amin."

Mergeți acum, voi cei din armata Mea, cu calm și pace, știind că Eu sunt aproape de inima voastră în aceste timpuri înfricoșătoare. Când vă simțiți singuri, pierduți și abandonați, să știți aceasta: tocmai atunci Eu sunt cel mai aproape de voi. Tocmai atunci slăbiciunea voastră se transformă într-o mare putere, iar puterea căpătată va diminua dușmanul până la dispariție.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Apărați Cuvântul lui Dumnezeu
Litania de Rugăciune (3) "Isus către Omenire"

O Isuse iubit, protejează-ne de minciunile care Îl ofensează pe Dumnezeu.
Protejează-ne de Satana și de armata sa.
Ajută-ne să Te iubim tot mai mult.
Susține-ne în bătălia noastră.
Apără-ne în credința... citește tot