Sâmbătă, 13 octombrie 2012 la ora 16:10

Mult iubita Mea fiică, profețiile de la Fatima acum încep să se împlinească în lume.

Guvernele noii ordini mondiale, create în acele națiuni care complotează neobosit împreună, sunt aproape de finalizarea lucrării lor care în curând va fi prezentată lumii.

Ca urmare, va fi instaurată nouă religie unică mondială, care constituie o urâciune în Ochii Tatălui Meu.

Biserica Mea a fost infestată de dușmanii din interior, care sunt lupi îmbrăcați în piei de oaie. Ei îi înșală pe toți aceia cu care intră în contact.

Apoi va urma introducerea unei vaccinări globale, care vă va ucide dacă o acceptați.

Acesta este timpul când doar rugăciunea, și încă multă, poate diminua impactul acestei teribile răutăți create de elita celor aflați la putere.

Ei acționează în toate sectoarele guvernelor voastre și aceia care zi de zi lucrează alături de ei știu bine ce fac aceștia.

Sunt atât de vicleni, încât prezintă fiecare faptă răuvoitoare ca pe un lucru măreț, un mare serviciu adus umanității. Ei vor face tot ce le stă în putință pentru a desacraliza tot ceea ce ține de Dumnezeu.

Ei vor răspândi și vor promova păgânismul. Copii ai lui Dumnezeu, aceia care acceptă legile și învățăturile lor vor fi infestați de natura lor malefică.

Trebuie să vă rugați pentru protecție, dar, mai presus de toate, trebuie să vă rugați pentru aceste suflete. Pentru că Tatăl Meu intenționează să îi pedepsească. El îi va alege unul câte unul și îi va nimici. Fără rugăciunile voastre ei vor fi pierduți și vor fi aruncați în iazul de foc.

Al vostru Isus