Duminică, 14 octombrie 2012 la ora 18:10

Mult iubita Mea fiică, să nu crezi nici un moment că aceia care fac păcate teribile și aceia ale căror fapte diabolice cauzează atrocități în lume, nu pot fi salvați.

Cei care cu sânge rece comit crime, își execută conaționalii sau își ucid proprii copii care sunt încă în pântece, chiar și ei pot fi salvați prin rugăciunile voastre.

Multe dintre aceste suflete nici nu caută să se salveze în Ochii Mei, deoarece ei nu văd nici un rău în ceea ce fac. Salvarea lor stă în rugăciunile voastre.

După aceste suflete tânjesc cel mai mult.

Aceste suflete pierdute sunt atât de departe de Mine, încât ele pot fi salvate doar prin suferința sufletelor ispășitoare și prin rugăciunile discipolilor Mei.

Chiar și cei care cu bună știință îl venerează pe satana, fiind conștienți că Eu exist, dar continuând să își bată joc de Mine, chiar și ei pot fi salvați de la osânda veșnică.

Vă îndemn pe toți să Mă chemați prin această rugăciune a Cruciadei, ca să cereți salvarea sufletelor, în starea păcatului de moarte, care comit crime.

Rugăciunea (80) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru sufletele celor care comit crime

"O Isuse drag, Te implor ai milă de cei care comit crime. Cer clemență pentru cei în păcate de moarte. Îți ofer propriile mele suferințe și dificultăți pentru ca Tu să Îți poți deschide Inima și să le ierți păcatele. Te rog să îi acoperi cu Prețiosul Tău Sânge pe toți cei care au intenții diabolice în inimile lor, astfel încât să poată fi spălați de nelegiuirile lor. Amin."

Amintiți-vă, discipolii Mei, chiar dacă păcatele lor poate vă scârbesc, aceste suflete au totuși nevoie de ajutorul vostru.

Ei au fost infestați de către cel rău și mulți dintre ei nici nu cunosc diferența dintre bine și rău.

Aceste suflete sunt cele care Îmi provoacă cea mai mare îngrijorare și durere. Suferința Mea continuă pentru ca fiecare dintre ei să poată fi salvat.

Mergeți, discipolii Mei, și permiteți ca Iubirea și Smerenia Mea să vă inunde inimile pentru ca prin generozitatea suferinței voastre să puteți ajuta la salvarea sufletelor acestor sărmani copii pierduți ai lui Dumnezeu.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Pentru sufletele celor care comit crime
Rugăciunea (80) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse drag, Te implor să ai milă de cei care comit crime.

Cer clemență pentru cei în păcate de moarte.

Îți ofer propriile mele suferințe și dificultăți pentru ca Tu să Îți poți deschide Inima și să le... citește tot